Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
19.07.2011, 20:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.07.2011, 21:41 przez ROKARO.)
To już druga taka dziwna wiadomość więc może ktoś mi wytłumaczy o co dokładnie chodzi.
Pierwszą dostałam 9.07.
A dzisiaj następna. Najciekawsze jest to że ja nadal nie wiem o jakie pliki konkretnie chodzi.
I co z tym fantem zrobić? Poradźcie jak rozwiązać ten problem. Na pewno nie chciałabym mieć żadnych problemów prawnych, płacić też nie mam najmniejszego zamiaru.
W obu wezwaniach nie wiadomo o które pliki konkretnie chodzi. Programów mam troszeczkę, kursów grafiki także, ale w porównaniu do innych chomiczków mój raczej chudziutki. I nie rozumiem dlaczego to mnie sobie upatrzyli.
19.07.2011, 22:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2011, 22:33 przez Motaro.)
Jak dla mnie jest to trochę dziwne. Zwłaszcza przy drugim Twoim screen-e chwalą się swoją skutecznością. Wydaje mi się, że takie Instytucje działające przeciw piractwu, nie piszą smętnych długich wypowiedzi, tylko walą prosto z mostu. I te karne zapłaty za nielegalne "rozpowszechnianie" plików w sieci też wydają się jakieś dziwnie niskie (bez obrazy ofc ale przeważnie żądają znacznie więcej). Mimo wszystko miałbym się na Twoim miejscu na baczności. Nie chcę straszyć bo sam nie wiem co bym zrobił.
A żeby mi się nie nudziło ostatnio dostałam cd. wezwań tym razem potrzeba było aż trzech wiadomości aby wszystko się zmieściło. Przynajmniej wiem już o jaki plik chodziło. Tutaj wklejam fragment z nr. konta bankowego.
Jak dla mnie mało wiarygodna wiadomość, też mogę się podszyć na chomiku za kogo chcę.
Olej to, do momentu otrzymania imiennego pisma (Twoje dane adresowe, imię i nazwisko) nie odpowiadaj na to ani się nie przejmuj.