Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Nie chciałem odkopywać ale musiałem się wypowiedzieć
1.Puki chomikuj.pl istnieje to portal będzie miał małe szanse na wyjście na światło dzienne.
2.Nawet jak chomik będzie i nie odblokują już przelewów to dużo ludzi przejdzie na 3GB.pl
3.Gdy chomik padnie to skąd ja wezmę tyle plików co jest na chomiku ?
Bo każdy wie ze jak nie ma na Torrentach, Hostingach to jest na 100% na chomiku
4.Każdy nie legalny serwis ma swój koniec np potężny serwis lat 2010 i mniej pod tytułem MegaUpload
Jest wiele innych portali, bądź serwisów na których też jest wszystko. Chomikuj.pl wybiło się tym, że każdy użytkownik ma wpływ na opisy, wygląd poszczególnych elementów(mam tu na myśli menu, bądź opisy plików), no i dzięki przelewom punktów( których już teraz niema)za które inni użytkownicy robili menu lub reklamy do CHR, a nawet inne usługi. To wszystko tworzyło taką jakby społeczność, w przeciwieństwie do innych portali gdzie się wkleja link do pobrania i jakiś tam opis. Największy wpływ na popularność chomikuj.pl miała opcja przelew punktów(o której już wcześniej wspomniałem), po wyłączeniu tej opcji zawrzało na jakiś czas wśród użytkowników, po czym widać spadek aktywności na portalu chomikuj.pl.