Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aza - Owczarek niemiecki.
W styczniu po powrocie z Bieszczad moja większa brzydsza połowa zrobiła mi prezent.
Dostałam cudowną bestię 6 tyg szczenie owczarka niemieckiego.
Od pierwszych chwil ukradła moje/ nasze serca.
Jak się jednak okazało musiała sporo przejść zanim zaczęła cieszyć się z życia.
Hodowca obniżył cenę psa ponieważ 6 tyg szczenie nie widziało jeszcze weterynarza. Dla mnie to nie problem bo i tak bym to sprawdziła. Wizyta u weterynarza okazała się szokiem. Moja sunia nie tylko była zarobaczona (tak że robale wychodziły z niej kłębami jak nitka) ale okazało się również że ma przepuklinę. Doczekała wieku 6 mies i poszła na zabieg. Nigdy nie będzie miała szczeniaków bo trzeba ją było od razu wysterylizować a przepuklina może się odnowić i mieć straszne skutki. Jest cudowna i ma wrodzone ADHD jak ja .

Pierwszy posiłek w nowym domuSerce
[Obrazek: m7en.jpg]

Nadal posiłek Serce
[Obrazek: 0zif.jpg]

Opadła z sił po zabawie ze szczuremSerce
[Obrazek: jv8q.jpg]

3 mies pózniej Serce
[Obrazek: zcdd.jpg]

kocham wodę Serce
[Obrazek: ah01.jpg]

i plażing Serce
[Obrazek: lc7d.jpg]
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
  Odpowiedz
Piękne stworzenie, jak się wabi? :)

Fotka 3 miesiące później... Mówisz, że ma ADHD? Widać, do zdjęcia musiała być przywiązana do grzejnika Haha
  Odpowiedz
Wabi się Aza a co do grzejnika to AZA wręcz kocha po deszczu wskoczyć na łóżko wiadomo jak ono potem wygląda.
Generalnie śpi na podłodze ale bywa że gdy nikogo w pokoju nie ma ona zajmuje łóżko.
  Odpowiedz
Aza, ładnie :) Czyli rozumiem, że to było właśnie suszenie? Haha
  Odpowiedz
Tak to było suszenie.

Przyłapana na wypoczynkuSerce
[Obrazek: 6hk9.jpg]
  Odpowiedz
Ale słodki psiaczek. Zdjęcie nr 2 Haha Świetne.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz