Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Błąd w stopce.
Wiem, wiem, to zakrawa na czepianie się, ale z punktu widzenia logiki- to jednak błąd.

Licznik w stopce jest podawany po przecinku, co tworzy ułamek. Nie wiem, czy to celowe. ale:[Obrazek: D3Ywwyy]
wychodzi na to, że na tę chwilę użytkownicy napisali (jeśli się nie mylę) sto trzynaście i trzydzieści cztery tysiączne posta. ;)
  Odpowiedz
Liczba przed przecinkiem oznacza zapewne tysiąc. Czyli sto trzynaście tysięcy czterdzieści trzy posty.

Tak samo z postami. Zobacz napisałem 1,2 posta :D
Ale, w porządku przekażę dalej. ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Diablo, wiem, co oznacza. ;) Myślę tylko, że zapis jest niematematyczny. ;)
  Odpowiedz
Faktycznie nie matematyczny, ale akurat 9,488 zarejestrowanych to dobry wynik. Ja i Monoceros jako wilki podgryźliśmy część userów, to i musi być nierówno w tysięcznych częściach. ;)
  Odpowiedz

[-]
Szybka odpowiedź

Weryfikacja przeciw botom
Zaznacz pole wyboru znajdujące się poniżej. Ten proces pozwala chronić forum przed botami spamującymi.