Licznik w stopce jest podawany po przecinku, co tworzy ułamek. Nie wiem, czy to celowe. ale:
wychodzi na to, że na tę chwilę użytkownicy napisali (jeśli się nie mylę) sto trzynaście i trzydzieści cztery tysiączne posta.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Błąd w stopce.
|
21.02.2014, 20:08
Wiem, wiem, to zakrawa na czepianie się, ale z punktu widzenia logiki- to jednak błąd.
Licznik w stopce jest podawany po przecinku, co tworzy ułamek. Nie wiem, czy to celowe. ale: wychodzi na to, że na tę chwilę użytkownicy napisali (jeśli się nie mylę) sto trzynaście i trzydzieści cztery tysiączne posta. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Liczba przed przecinkiem oznacza zapewne tysiąc. Czyli sto trzynaście tysięcy czterdzieści trzy posty.
Tak samo z postami. Zobacz napisałem 1,2 posta Ale, w porządku przekażę dalej.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
21.02.2014, 22:51
Diablo, wiem, co oznacza. Myślę tylko, że zapis jest niematematyczny.
21.02.2014, 23:12
Faktycznie nie matematyczny, ale akurat 9,488 zarejestrowanych to dobry wynik. Ja i Monoceros jako wilki podgryźliśmy część userów, to i musi być nierówno w tysięcznych częściach.
|