co do chomikowych rozmów śmiało można używać
z innymi jest bajer ze strony programistycznej liczba zapytań itp
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Blokady chomików przez programy
|
14.02.2013, 20:37
programy sa czesto traktowane jako bot
co do chomikowych rozmów śmiało można używać z innymi jest bajer ze strony programistycznej liczba zapytań itp Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.02.2013, 20:47
Ja tego solutin używam i konta mi nie blokneli ale chyba z tym kończę po co tracić konto za które na allegro bez problem można ze 400zł wziąć choć ja do generowania tych kodów używałem z 5 kont więc tylu chyba nie blokną
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
14.02.2013, 20:49
closer kwestia czasu nie znasz dnia ani godziny
Massive-x, Massive.x też już zablokowane ...
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
15.02.2013, 10:51
Hahaha i bardzo dobrze , koniec rządzenia na chomikuj . Mnie to cieszy.
15.02.2013, 11:01
Ja dostałem odp. od chomikuj i dostałem bana za używanie programu do nabijania cen do plików.
![]()
15.02.2013, 12:00
Ale coś mi się nie wydaje że reszta wielkich chomików w taki śmieszny sposób by padła.
15.02.2013, 20:18
Witam bardzo dobrze że zablokowali oszustów co nabijali sobie ocene plików tym programem Chomik Rater Pro v1.0 albo podobnym.
15.02.2013, 20:28
Czemu niby dobrze? wypowiedz się? a dobrze jest jak ci konkurencja stawia ocena 1 ? chyba lepiej sobie 5 nabić niż mieć 1.
15.02.2013, 22:56
Blokady nie posypały się przez stronę http://www.solutionsoftware.pl/ ludzie wejdźcie na stronę chomik-manager.pl/ tam od razu pisze "Ze względu na atak od Chomikuj.pl program Chomik Rater Pro został wycofany ze sprzedaży." Niektórzy po prostu używali programów z tamtej strony i solution. Tylko najlepiej teraz zwalić to na mój serwis. Azazel i massive nie sprzedawali transferu przez solution i dostali bana za programy od byłego loonego, który sprzedał swoje programy przed posypaniem się banów.
|