Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bot do CHR zablokowany?
Cytat:szalony
da się ominąć i jest bot który to robi, napisał go były użytkownik tego forum i bot działa znakomicie.
Nie wiem czy mogę podać tutaj adres do tego bota więc nie podaję ale jeśli będę mógł to zrobić to podam
tak bot jest taki ale drogi 35zł za bota no i 25 zł za captche 2000 sztuk
20.000 reklam można za to wysłać
tyle, że captcha trader jest po pierwsze - beznadziejny, wolny i zupełnie nie opłacalny
po drugie - trzeba tam płacić za captche.
  Odpowiedz
chudzienki napisał(a):tak bot jest taki ale drogi 35zł za bota no i 25 zł za captche 2000 sztuk
20.000 reklam można za to wysłać
tyle, że captcha trader jest po pierwsze - beznadziejny, wolny i zupełnie nie opłacalny
po drugie - trzeba tam płacić za captche.

Po pierwsze to nie trzeba kupować kodów na cptchatrader, można wysyłać bez (wtedy wpisujesz ręcznie kody)
Po drugie można zdobywać punkty na captchatrader co znowu przemawia na korzyść bo nie musisz płacić a masz automatyczne wpisywanie w bocie.
Po trzecie nie płacisz za ilość reklam tylko za ilość kodów do automatycznego wpisania (2 tys kodów co 15 reklam = 30 tys reklam na chomiku)
Po czwarte szybkość działania strony nie ma nic wspólnego z szybkością działania bota, wpisywanie kodów działa szybko ponieważ jest połączone z API.

Sporo osób ma tego bota i z tego co wiem wszyscy są bardzo zadowoleni.
Łatwo jest się wypowiadać nie mając styczności z tym botem, przetestuj najpierw a potem dopiero wyrażaj opinie.
  Odpowiedz
Cytat:2 tys kodów co 15 reklam = 30 tys reklam na chomiku
teraz jest co 5 reklam i kod z obrazka tak ja mam .
  Odpowiedz
Najlepszy jest stary dobry bocik niektórym dziala niektórym nie mi akurat działał ale ja se kupilo Chomik messenger Pro

stary bocik jest dostepny na chomiku [Link usunięto] - punkt 24 regulaminu!
  Odpowiedz
Dziś boty przestały działać. :placz niestety
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) :) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie :D
  Odpowiedz
luzakkajojo napisał(a):Dziś boty przestały działać. niestety

Chomikuj uaktualniło zabezpieczenia ;)
---
  Odpowiedz
Witajcie.

Używam bota CMPro i tu nagle
wyskoczyła mi wiadomość przy logowaniu:
"Błąd podczas logowania do chomika".

Uhh jak widać wzięli się ostro do roboty na chomikuj.pl
aby zniwelować ilość spamu. Te boty pewnie mocno
obciążają serwery na chomikuj i może dlatego wybrali się na wojnę z botami?
Co o tym sądzicie? - Bo ja się nie za bardzo znam na tych sprawach.

A czy inne boty też padły? Dajcie znać co i jak.
luzakkajojo napisał(a):Dziś boty przestały działać. niestety
No to lipa.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
  Odpowiedz
Wystarczy wejść na oficjalną stronę programu CMPro i przeczytać.
Pisze tak:
Chwilowe problemy z działaniem programu, spodziewajcie się aktualizacji. Prosimy o cierpliwość.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
chudzienki napisał(a):teraz jest co 5 reklam i kod z obrazka tak ja mam
Co 5 reklam wyskakuje tylko użytkownikom CMPro - taka nagroda od portalu chomikuj.pl, w bocie o którym pisałem kod nadal pojawia się co 15 reklam.

Borat napisał(a):Używam bota CMPro i tu nagle
wyskoczyła mi wiadomość przy logowaniu:
"Błąd podczas logowania do chomika".

Kolejna nagroda dla użytkowników CMPro, bot o którym pisałem wcześniej tego problemu nie ma.
Po zmianie zabezpieczeń na chomikuj w ciągu 15 minut wszystko działało normalnie, na aktualizacje CMPro poczekacie pewnie tak jak ostatnio kilka dni.
  Odpowiedz
Muszę przyznać że twój bot jest lepszy myliłem sie :placz
przepraszam.
  Odpowiedz