Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiczkuj Messenger - błędy, problemy
testwoałam cmpro wiec dlatego mowie ze ten z chomiczkuj jest świetny super szybki w porównaniu z cmpro tego 3 programu nie używałam nie narzekam na tego zchomiczkuj jednak mam dwa komputery i na jednym nie chce mi kodu sam przepisywac co jest dla mnie sporym problemem dlatego chce kupić program z programy chomikuj.pl licze ze ten bedzie działać na drugim komputerze a to że ten chomiczkuj mi tam nie działa to mysle ze to wina komputera a nie programu
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
matiszon napisał(a):Nie dość że jesteś szalony to cudotwórcą
Bo captchatrader.com nie działa już spory kawał czasu (Chyba od sierpnia)

Film przedstawia starą wersję, wystarczy się zorientować która obecnie jest wersja a która jest na filmiku.
Bo tak, szybko wysyła.. gadasz jak pewnie i tak ani razu nie korzystałeś. Mam ten z chomiczkuj i sender to chomiczkuj szybciej kody przepisuje, no ale mam nadzieję że to się zmieni bo ponoć to jeszcze Beta.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Ej dziś mi wcale nie chce sam captcha przepisywać. Ogólnie nawet ja sam się mylę nie stały się one trudniejsze ?

A wam dobrze przepisuje?
MI przepisywał ale od pol godziny gdzies nie chce....
Potwierdzam, kody captcha są trudniejsze teraz.
Tak, kody się zmieniły. Litery nakładają się na siebie :X
Mi wogle nie chce przepisywac...
U was przepisuje?
Mi przepisuje normalnie.
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
Era ty może nie ustawiłeś w zakładce Opcje
Stop pomagania!