Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomik Bot - Oszukaj Chomika
To i mi proszę jak będziecie mieli podeślijcie :)
  Odpowiedz
Sorry diablo to LITERÓWKA miało być anty Virusami sam wiesz oco chodzi
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Coś ty Scarab :D Ty to masz Bujną Wyobraźnię
  Odpowiedz
Scarab jakoś mnie nie kręci takie dłubanie w necie, szybciej chyba w normalnej robicie zarobie ;p
  Odpowiedz
Nie no jaki tu się off top robi. Używać systemu PW proszę.

Jak najdzie się osoba, która ma ten program to proszę niech się tu odezwie. A gdybanie zostawicie sobie :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Jeśli Wam zależy i ktoś posiada ten program na dysku, wyślijcie mi go to sprawdzę czy
nie ma tam jakieś "podpuchy" ale na 99% to ściema i ten który zuploadował ten plik
albo chce wykradać punkty, albo chce zarabiać kasę za pobranie bezwartościowego archiwum.
Nie chcę bawić się w jakieś sms które po wysłaniu ciągną codziennie nawet do 12 zł (niektóre serwisy).

Tak więc jak ktoś ma niech wrzuci na rapida i poda link, na PW bądź tu na forum.
Chętnie go sprawdę + oddam drugiej zaufanej osobie do sprawdzenia.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Też dostałem taką reklamę i od razu tego chomika zablokowałem i spokój . Wszedłem na tą stronę i tam słynny bot do wykradania haseł .
@ EDIT
Dla mnie to pod pucha jak z darmowymi botami do CHR które wykradają hasła . I boty do nabijania pkt , które w rzeczywistości wykradały hasła do kont na Chomikuj .
  Odpowiedz
Pamiętajcie , boty z firecash.org itp. to zwykła ściema
Gdyby ktoś chciał zarobić na bocie , to by więcej zarobił sprzedając go na chomikuj za punkty lub za pieniądze.
Tak samo na Youtube , ''Nowy Bot Do reklam , darmowe punkty''
Mało tego , że sam dodał sobie komentarze co 5 minut , to jeszcze zablokował możliwość innym dodawania komentarzy oraz zablokowany pasek ocen ?
Dlatego pod żadnym pozorem nie pobierajcie czegoś takiego , zwykły fake i nabijanie ludzi w butelke.
  Odpowiedz
chomik zablokowany http://chomikuj.pl/Rifcia to ten chomik co ma tego bota
  Odpowiedz