Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomik Seba4810 zawieszony - masowe usuwanie kont na chomikuj.pl !
Moją wypowiedź napisałem specjalnie żeby nie było że sobie ot tak przestanę uczęszczać na forum.

Moim zdaniem bez czynnego portalu Chomikuj.pl nasze forum będzie się niewiele różnić od innych i nie będziemy już tacy Odjechani.
Przynajmniej nie tacy jak ze "współpracą" z Chomikuj.pl.
Konkursy, Reklamy czy Darmowe transfery są kołem napędowym.
Jeżeli Chomikowanie padnie to szybko się nie pozbieramy aby ogarnąć ten cały bałagan, będą pytania i rozterki, będzie płacz i zgrzytanie zębów (chyba już jest :-P).

Dobra zatem robicie co chcecie ale ja pozostaję przy swoim dopóki będzie to możliwe.
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
Skrzypas wręcz dobija mnie twoja pewność siebie, co zrobisz gdy do ciebie do domu zapuka policja z wezwaniem ?? Co zrobisz jeśli przeszukają ci Dom/mieszkanie i całkiem "Przypadkiem" znajdą masę pirackich plików zarówno na CD i na dysku ?? Wtedy twoja pewność siebie ciebie zgubi i to sromotnie wiec weż chłopie zejdź na ziemię i ogarnij swój tok myślowy bo zaczynasz powoli irytować ludzi.
  Odpowiedz
Nie mam piratów na CD/DVD.
Mam tego trochę na HDD ale mam to w nosie.
Reszta jest na chomiku i są to w 90% zachomikowane dane od innych chomików - nie mam ich na HDD.

Robicie taki szał że hej. Taki jak kiedyś gdy piraty były "sprzedawane" na bazarach i giełdach.
Potem "sprzedawcy" schowali się na jakiś czas a potem zamienili bazar na łącza internetowe.
Czasami można było "kupić" coś "po znajomości".

Tak jest teraz z chomikami bo wpadła masa ludzi którzy zaczęli chomikować wszystko i dużo.
Potem rozniosło się po mniejszych chomikach.

Zasada jest jedna.
Chcesz dużo - utwórz kilka chomików tematycznych i wrzucaj na każdego coś innego to może sprawa nieco ucichnie.
A nie tak jak większość użytkowników którzy mają chomiki tak wielkie jak hipermarkety ze wszystkim co możliwe.

Próbujecie mnie nastraszyć (również wszystkich innych forumowiczów) tak jakby teraz miał do mnie wpaść polski oddział SWAT, potem kajdany i pod ścianę!
Hahahahahah - tylko na taką odpowiedź mnie stać.

Aha, powodzenia w dobijaniu portalu Chomikuj.pl.

Odpowiedz
Proszę się nie kłócić! Założyłem ten temat aby poznać wasze opinie na ten temat. Już bez przesady że wpadnie do nas polski S.W.A.T Po co mieli by rewidować dom? - aż tak źle nie jest. Chomikuj.pl prędzej czy później i tak upadnie bo ludzie się wystraszyli kar, których nie ma np. na torrentach lub po prostu mało się o tym słyszy.

My nie "dobijamy" portalu tylko każdy chce się uchronić przed karą i problemami bo ja osobiście nie mam czasu prowadzać się po sądach. Skrzypas_ wiem że nie boisz sie ale zrozum ludzi którzy tak jak ja nie chcą mieć kłopotów.

Zapraszam do dalszej dyskusji ale Bardzo Proszę się nie kłócić a rozmawiać, wymieniać sie waszymi wrażeniami, doświadczeniami.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Cytat:Proszę się nie kłócić! Założyłem ten temat aby poznać wasze opinie na ten temat. Już bez przesady że wpadnie do nas polski S.W.A.T Po co mieli by rewidować dom? - aż tak źle nie jest. Chomikuj.pl prędzej czy później i tak upadnie bo ludzie się wystraszyli kar, których nie ma np. na torrentach lub po prostu mało się o tym słyszy.

My nie "dobijamy" portalu tylko każdy chce się uchronić przed karą i problemami bo ja osobiście nie mam czasu prowadzać się po sądach. Skrzypas_ wiem że nie boisz sie ale zrozum ludzi którzy tak jak ja nie chcą mieć kłopotów.

Zapraszam do dalszej dyskusji ale Bardzo Proszę się nie kłócić a rozmawiać, wymieniać sie waszymi wrażeniami, doświadczeniami.
Tak jak wyżej przenieście swoją głupawą dyskusję gdzie indziej. Chyba że macie coś konstruktywnego do powiedzenia.
  Odpowiedz
Proszę panów o kulturę wypowiedzi w wątku.
Zapraszam do dyskusji.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Szkoda chomika .. Myślałem że jestem nie popularny a tu dziennie 25-30 wiadomości że szkoda że usuwam konto .. Szok! - ale co poradzić. Może jeszcze wróce do mojego gryzonia ;)
  Odpowiedz
Cytat:Ja także usunąłem chomika kerrax, drugie konto zahasłowałem juz dawno hasłem składającym się z 35 - ciu znaków wiec wątpię czy ktoś na nie wejdzie

No to mnie rozbawiło - co to ma na celu ???? :P

Logi z tego co wiem musza być trzymane 2 lata więc nie wiem co to da usunięcie :) jak jeszcze 2 latka trzeba portkami trząść :D

A do treści xxx ktoś się może doczepić ?? bo jak tak to mam potrójne dożywocie Cool

Zapraszam chomik xxxhd

[Obrazek: 71b2d93ed3563d36.jpg]
  Odpowiedz