Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zablokowany chomik - błędne hasło.
Cześć, mam pytanie. Pół roku temu pewnego dnia nie mogłem zalogować się na konto, myślałem że może ktoś zhakował, później zamieniło się na konto zablokowane. Jak próbuję zalogować się żeby poznać przyczynę,  pisze że złe hasło... Teraz pytanie... 

Czy ktoś wie jak długo chomik będzie widoczny dla innych? Jak wyszukuje go, to widzę...
  Odpowiedz
Jak jest zablokowany to będzie tak widoczny na zawsze. Możesz napisać na maila prośbę o odblokowanie, ale musisz znać hasło.

Odpowiedz
No tak, ale z tego, co napisał swordancer na temat jego chomika xxx-hd chomik został zablokowany w zeszłym roku, a dzisiaj jak chciałem zobaczyć czy dalej jest widoczny to nie jest…
Cześć, wszystkim. Jeszcze jedno pytanie odnośnie blokady na koncie chomikuj. Może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na to pytanie. :) 

Zauważyłem pewna prawidłowość, zbanowane chomiki są blokowane na dwa sposoby

– użytkownik nie może się zalogować, jego konto istnieje, ale hasło jest nieprawidłowe.

ALBO.

– konto zablokowane tymczasowo lub na stale.

Od czego zależy w jaki sposób chomikuj blokuje konto w dany sposób?

Czy spotkaliście się kiedyś z pierwszym rodzajem blokady?

Nie mam Polskiej klawiatury:(a co do postu wyżej to pomyłka, ty odpowiadałeś tylko na post użytkownika xxx-hd. Proszę tylko forumowiczów o pomoc

w  temacie, byłbym wdzięczny.
  Odpowiedz
Administratorzy na chomikuj robią co chcą, więc równie dobrze mogli Ci zablokować konto, nawet nie dać o tym znać i później Ci nic na ten temat nie powiedzą. Proponuję napisać do administracji chomikuj [email protected], inaczej się nie dowiesz jaka jest przyczyna blokady. Niewykluczone, że konto zostało przejęte przez kogoś (zhackowane), a potem zablokowane w wyniku działań osoby, która je przejęła. Hasło możesz odzyskać jeśli masz przypisanego prawidłowego maila do konta, w innym wypadku masz nikłe szanse na jego odzyskanie. Takie sprawy zaczyna się od próby odzyskania hasła, potem pisze się z administracją, a jak Cię ich odpowiedzi nie satysfakcjonują, wówczas dopiero wtedy zakłada się takie tematy, a Ty zacząłeś od końca. ;)

Jak wyjaśnisz sytuację z administracją, wówczas napisz nam na ten temat w tym wątku i już tym razem postaraj się o język polski w klawiaturze lub chociaż użyj autokorektora online, o którym wspomniałem w notce.
  Odpowiedz