Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiker - chomikowanie całych "chomików"
Przecież jest program chomikowy zbieracz od tonyviroos który chomikuje wszystko jak leci, podajesz nazwę chomika jakiego chcesz zachomikować i jazda :)
Ja sobie zrobiłem w jeden dzień 12 kopii mojego chomika a jest co chomikować, wszystkie programy od CMPro to porażka, koleś chce coś zrobić ale nic do końca nie zrobi dobrze, tonyviroos za to robi raz a konkretnie.
Ceny ma wyższe niż CMPro ale wolę dopłacić trochę więcej i mieć konkretny i szybki program niż badziew który nadaje się jedynie do udostępnienia za free.
  Odpowiedz
Tak z ciekawości czy szalony=tonyviros lub po prostu tony jakoś płaci Ci za reklamę swoich programów przy równoczesnym oczernianiu konkurencji?.Za każdym razem jak czytam jakiś temat związany z botami lub programami do chomikowania,tam zawsze reklamujesz programy tonego,dlatego pytam :D. Co do Cmpro to wiadomo do ideału nie należy ,ale bez przesady żeby nazywać go badziewem...Natomiast chomikera sam używam ,co kilka folderów trzeba przepisywać kod,za to foldery chomikują sie dość szybko.,,Trochę więcej dopłacić'' heh ,jeżeli chodzi o bota do wysyłania reklam to program tonego jest aż 3 razy droższy(w przypadku punktów),ale to szczegół ;).W sumie ciekawi mnie to czemu wszystkie chomiki autora cmpro zostały zablokowane(nawet prywatny z tego co czytałem info na fejsie) ,a chomik tonego dalej się trzyma :).Niby można by było się podpiąć pod to,że niby jego programy nie są wykrywalne.No ale kilka razy widziałem jak tony pisał mój program itp.,a nie wierze w to,że chomikuj nie ma tu swoich szpiegów,którzy czytają dział związany z chomikuj. :)
  Odpowiedz
Nikt mi nie płaci za nic, to jest tylko moja subiektywna ocena do której każdy ma prawo.
Używałem programów od CMPro i wiem jak działają lub działały, mam w zwyczaju porównywać oferty na rynku i dopiero wtedy wypowiadam się na ich temat.
Z tego co wiem to chomiki CMPro zostały zablokowane ponieważ autor programu prowadził sprzedaż swoich botów za pośrednictwem chomikuj i dlatego zostały zablokowane, tony z tego co wiem sprzedaje tylko za pośrednictwem strony więc teoretycznie chomikuj nie ma prawa zablokować jego konta.
Kolejna sprawa to fakt że pisanie programów nie jest zabronione przez chomikuj (bo niby jakim prawem mają zabraniać), zabronione jest ich używanie i ewentualna sprzedaż tych programów za pośrednictwem portalu chomikuj.pl.
Erni632 zauważ też że tonyviroos nie reklamuje nigdzie na chomiku swoich programów, nawet nie wiem czy reklamuje gdziekolwiek, ja o jego programach dowiedziałem się pocztą pantoflową.
  Odpowiedz
Szalony,ale z tego co widziałem w ofercie tonego na stronie to oprócz sprzedaży programów za kase sprzedaje sprzedaje też je za punkty sender bodajże za 700000 czy 750000 pkt a zbieracza nie patrzyłem :),także jakby nie patrzeć sprzedaje je za pośrednictwem chomikuj,no chyba że masz na myśli inne pośrednictwo :D
  Odpowiedz
Z tego co wiem to już nie sprzedaje za punkty, jednak pisząc o pośrednictwie miałem na myśli rozmowy z klientami i reklamy na chomiku, wiadomo że administracja ma wgląd w PW na chomiku więc nie ma się co dziwić że zablokowali chomiki CMPro.
  Odpowiedz
Moim zdaniem ten problem jest niewypałem. Poprzez wpisywanie kodu captcha oraz wolnego chomikowania stał się dla mnie niepotrzebnym. Oceniam go za słaby program.
  Odpowiedz