Tak z ciekawości czy szalony=tonyviros lub po prostu tony jakoś płaci Ci za reklamę swoich programów przy równoczesnym oczernianiu konkurencji?.Za każdym razem jak czytam jakiś temat związany z botami lub programami do chomikowania,tam zawsze reklamujesz programy tonego,dlatego pytam
. Co do Cmpro to wiadomo do ideału nie należy ,ale bez przesady żeby nazywać go badziewem...Natomiast chomikera sam używam ,co kilka folderów trzeba przepisywać kod,za to foldery chomikują sie dość szybko.,,Trochę więcej dopłacić'' heh ,jeżeli chodzi o bota do wysyłania reklam to program tonego jest aż 3 razy droższy(w przypadku punktów),ale to szczegół
.W sumie ciekawi mnie to czemu wszystkie chomiki autora cmpro zostały zablokowane(nawet prywatny z tego co czytałem info na fejsie) ,a chomik tonego dalej się trzyma
.Niby można by było się podpiąć pod to,że niby jego programy nie są wykrywalne.No ale kilka razy widziałem jak tony pisał mój program itp.,a nie wierze w to,że chomikuj nie ma tu swoich szpiegów,którzy czytają dział związany z chomikuj.