Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiki Rossass i donsituation2000 spadek odwiedzin
chomik Rossass już usunał licznik i tego nie widać, ale oba te chomiki łączyło kilka rzeczy, wiem bo wchodziłęm się tam reklamować

- codziennie kilka tysięcy odwiedzin
- w ciągu dnia często grubo ponad 100 ludzi online
- nigdy się nie reklamowali
- foldery ze słowem "chomikuj"

nagle donsituation ma teraz 6 osób online i kilka razy mniej wyświetleń,

co może być tego przyczyną ? bo jasne, że wejścia mieli głównie z google, czyzby był jakiś reset wyszukiwarki ?
Niedostępny
  Odpowiedz
donsituation2000 miał licznik Rossass :P nic więcej dodawać nie trzeba ;]
Sam to nawet sprawdzałem i licznik pochodził od chomika Rossass
  Odpowiedz
No tak,Tylko że jak wklejiłem do donsituation2000 licznik do chr to miał 40 Online
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Michał, wklej jeszcze raz to będzie 80 online ;)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Po przeczytaniu tych bzdur jakie wypisujecie postanowiłam założyć tutaj konto i coś na pisać.Nie mając pojęcia dlaczego z mojego chomika został usunięty licznik i wypisywanie takich bzdur jest żałosne, pobieranie plików wzrasta na moim chomiku więc proszę o nie pisanie podobnych bzdur których nie jesteście pewni !! Licznik przestał działać zdarzyło mi się to wiele razy , a wypisywanie że jakiś chomik miał mój licznik jest śmieszne , nigdy nie brałam od nikogo żadnych liczników. I nie tylko przez google mam wyświetlenia, google jest na pojedyńcze jednostki folderowe jak byście nie wiedzieli ale zawsze lepiej coś zmyślić i robić wielkie zdarzenie ...
Taka rada na przyszłość , nie wiecie nie piszcie .
  Odpowiedz