Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Chomiki z filmami w wersji DVD5, 9 BD9, 25, 50
Witam. Jak zły dział od razu przepraszam. Otóż czy zna ktoś jakieś chomiki gdzie idzie znaleźć filmy, które są w pełnej wersji DVD5, DVD9 oraz filmy w pełnej wersji Blu-Ray czyli BD50, lub zripowane na BD25, BD9 ? Pytam się dlatego bo ciężko jest znaleźć, a mi głównie chodzi o nowe jak i stare filmy, chciałem sobie zrobić dział taki na moim chomiku a nie ma z czego, a przy moim uploadzie to można zapomnieć. Byłbym wdzięczny za jakieś nazwy takich chomików co się w tym kierunku specjalizują. Dziękuję z góry i pozdrawiam wszystkich chomików :)
  Odpowiedz
(14.07.2012, 13:39)pawel4325 napisał(a): chciałem sobie zrobić dział taki na moim chomiku a nie ma z czego, a przy moim uploadzie to można zapomnieć.
Zawsze możesz sobie kupić serwer shell.

Co do filmów to nie mam pojęcia jaki chomik je posiada ale spróbuj wygooglować, może znajdziesz ale prędzej już te Blu-Ray.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ale shell też kosztuje a nie byłbym w stanie tego niestety utrzymać. No nic będę googlował może się jakoś uda :)
  Odpowiedz
Hehe ja mam filmy dvd 5 9 a blu-ray takich filmów to nie mam na swoim chomiku ale zastanawiam się nad dodaniem ;p
  Odpowiedz
A no rzeczywiście masz a takie pytanie, w rarach jest gotowe ISO czy zazwyczaj VIDEO_TS ?
  Odpowiedz
Zajrzyj do Racjonalizatora, on ma całkiem sporo obrazów płyt DVD z filmami. Blu-rayów niestety u niego nie ma.
http://chomikuj.pl/racjonalizator
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
A no też on ma ładny folder, dzięki za pomoc jeszcze raz :) Jak by ktoś znał inne chomiki będę wdzięczny.
  Odpowiedz
Ja kolekcjonuje pełne filmy Blu-Ray 1:1 ;) takie od 20-50 GB ;) Oto link do folderu:
http://chomikuj.pl/Arkada/Filmy+*e2*84*a...o+to+1234)
Hasło do folderu to 1234 :D
Wszystkie filmy w tym folderze tylko z Oryginalnym Polskim Lektorem :D :D :D
  Odpowiedz