Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co jest lepsze ipod czy telefon ?
Tak jak w temacie

Co jest lepsze ipod czy telefon ?
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
  Odpowiedz
To zależy jaki telefon masz na myśli... ale powiem Ci tyle, że z iPoda nie zadzwonisz oraz nie wyślesz sms'a.
Funkcje iPoda:

Muzyka, wideo, gry, aplikacje, e-booki, podcasty, zdjęcia, przeglądarka WWW Safari, e-mail, Mapy, FaceTime*, nagrywanie i montaż wideo HD, obsługa Nike + iPod

Więcej tutaj

Sprecyzuj jeszcze o jaki telefon Ci chodzi.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
No ja też nie wiedziałem o co ci chodzi Damian3 bo przecież jak Saibo pisał ipodem nie zadzwonisz chyba , że chodzi o iphona
  Odpowiedz
Nie chodzi o iphona, chce mieć dostęp do internetu muzykę gry i w ogóle rozrywka .Żadne sms"y mnie nie interesują i dzwonienie .
  Odpowiedz
No chyba ,że tak:) a tak w ogóle zależy kto co woli:) ja bym wybrał telefon
  Odpowiedz
To co wymieniłeś wyżej, czyli muzyka, gry, internet, etc. to znajdziesz także w nowych telefonach. A smsy i możliwość połączenia się z kimś i tak Ci się pewnie przydadzą.
Jeśli to ja miałbym wybierać na pewno wybrałbym telefon.
Chociaż zależy to także od gotówki, którą dysponujesz bo nie jeden telefon jest o wiele droższy od iPoda, oraz jakiej generacji miałby być ten iPod i jakiej pojemności.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Dzięki zdecydowałem już , że telefon .

Teraz mam następny problem jaki telefon (marka) , (nie patrzcie na koszt danego telefonu).
  Odpowiedz
Polecam telefon (smartphone) Nokię E71 mój tata go ma i jest dobry wytrzymały itp.

Odpowiedz
A ja polecam smartphone każdy byle by był z systemem android i wyższym niż 2.1 to najlepiej rozwijający się system na rynku ponad 100 tysięcy aplikacji także moim zdaniem warto.
  Odpowiedz
Ja polecam Samsunga Aville nie jest za drogi ale bardzo fajny do gier
albo do gier. Sony Ericsson Yari ;]
  Odpowiedz