Co lubicie w osobie powyżej
|
Było już czego nie lubicie w osobie powyżej, to teraz analogicznie, czyli co lubicie^^ Ja idę na pierwszy ogień
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.04.2013, 19:59
Asia ja u ciebie wręcz kocham twoje wiecznie pozytywne nastawienie do życia, to że jesteś wiecznie wesoła i pozytywnie zakręcona, to ze masz wręcz genialny charakter oraz to że czasami rozumiemy sie bez słów
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
19.04.2013, 20:53
Ja ciebie uwielbiam stary za wytrwałość i otwartość do świata . Że nigdy gdy ze mną pisałeś nie miałeś złego humoru
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Ja Ciebie lubię za to żeś taki miły i w ogóle zabawny chłopak
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
19.04.2013, 20:57
JA nie Krystian Szybko odpowiadasz dzięki czemu rozmowa szybko przebiega Według mnie umiesz zabawić towarzystwo
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
19.04.2013, 20:59
(Pisałam na temat Krystiana ale byłeś szybszy) Umiesz mnie rozśmieszyć i bardzo fajnie się z Tobą gada Lubie cie za wszystko^^
19.04.2013, 22:54
Fakt bardzo wiele znaczy : ) lubię Cię po prostu. Nie znam Cię za dobrze, ale ja zawsze wszystkich lubię dobra tak na poważnie. Lubie Cię za to co napisałeś w moim wątku, a dokładniej za to, że mnie pocieszyłeś, za to że jesteś miły i w ogóle o(^v^)o
29.05.2013, 22:18
Lubię Cię za pozytywne nastawienie, fajnie się z Tobą rozmawia na różne tematy ... jesteś szczera (bynajmniej mi się tak zdaje ;]), radosna ....
29.05.2013, 22:42
Lubię Cię za nasze zabawne rozmowy (te po ang zwlaszcza ) a także za to, że zawsze umiesz mnie pocieszyć czy nawet rozbawić ;D
|