![[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]](http://kreskowka.pl/img/users/704/52a49b2b5a5d8.jpg)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Co lubicie w osobie powyżej
|
Było już czego nie lubicie w osobie powyżej, to teraz analogicznie, czyli co lubicie^^ Ja idę na pierwszy ogień
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.04.2013, 19:59
Asia ja u ciebie wręcz kocham twoje wiecznie pozytywne nastawienie do życia, to że jesteś wiecznie wesoła i pozytywnie zakręcona, to ze masz wręcz genialny charakter oraz to że czasami rozumiemy sie bez słów
![]()
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
19.04.2013, 20:53
Ja ciebie uwielbiam stary za wytrwałość i otwartość do świata
![]() ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Ja Ciebie lubię za to żeś taki miły i w ogóle zabawny chłopak
![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
19.04.2013, 20:57
![]() ![]() ![]() ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
19.04.2013, 20:59
(Pisałam na temat Krystiana ale byłeś szybszy)
![]() ![]() Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
![]()
19.04.2013, 22:54
Fakt bardzo wiele znaczy : ) lubię Cię po prostu. Nie znam Cię za dobrze, ale ja zawsze wszystkich lubię
![]()
29.05.2013, 22:18
Lubię Cię za pozytywne nastawienie, fajnie się z Tobą rozmawia na różne tematy ... jesteś szczera (bynajmniej mi się tak zdaje ;]), radosna ....
29.05.2013, 22:42
Lubię Cię za nasze zabawne rozmowy (te po ang zwlaszcza
![]() |