Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Co lubicie w osobie powyżej
Smile 
Było już czego nie lubicie w osobie powyżej, to teraz analogicznie, czyli co lubicie^^ Ja idę na pierwszy ogień :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Asia ja u ciebie wręcz kocham twoje wiecznie pozytywne nastawienie do życia, to że jesteś wiecznie wesoła i pozytywnie zakręcona, to ze masz wręcz genialny charakter oraz to że czasami rozumiemy sie bez słów :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Ja ciebie uwielbiam stary za wytrwałość i otwartość do świata :D. Że nigdy gdy ze mną pisałeś nie miałeś złego humoru :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Ja Ciebie lubię za to żeś taki miły i w ogóle zabawny chłopak :D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

Odpowiedz
:D JA nie Krystian :D Szybko odpowiadasz dzięki czemu rozmowa szybko przebiega :D Według mnie umiesz zabawić towarzystwo :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
(Pisałam na temat Krystiana ale byłeś szybszy) :D Umiesz mnie rozśmieszyć i bardzo fajnie się z Tobą gada :D Lubie cie za wszystko^^

Odpowiedz
To, że jesteś szczera.
Mało napisałem, ale to bardzo wiele znaczy.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Fakt bardzo wiele znaczy : ) lubię Cię po prostu. Nie znam Cię za dobrze, ale ja zawsze wszystkich lubię :) dobra tak na poważnie. Lubie Cię za to co napisałeś w moim wątku, a dokładniej za to, że mnie pocieszyłeś, za to że jesteś miły i w ogóle o(^v^)o

Odpowiedz
Lubię Cię za pozytywne nastawienie, fajnie się z Tobą rozmawia na różne tematy ... jesteś szczera (bynajmniej mi się tak zdaje ;]), radosna ....
  Odpowiedz
Lubię Cię za nasze zabawne rozmowy (te po ang zwlaszcza :D ) a także za to, że zawsze umiesz mnie pocieszyć czy nawet rozbawić ;D

Odpowiedz