Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czy użytkownik "Sebastian" jest zaufaną osobą?
Od dzisiaj współpracujemy.
Ja jestem tutaj od niedawna więc niektórych z was nie znam za dobrze, i chcę zapytać was, drodzy użytkownicy forum czy ten user jest lojalną osobą i warto z nim współpracować Mysli
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Z przyjemnością stwierdzam, iż Sebie można zaufać :)
---
  Odpowiedz
Vapor - współpracujemy??? Napisz dokładniej na czym polega Wasza współpraca. Chodzicie na randki z jedną dziewczyną, jadacie wspólne posiłki, macie wspólne konto w banku, możliwości jest wiele. Nie musisz być "bardzo" szczery. Wystarczy stwierdzenie że Wasza współpraca jest Ważna dla rozwoju forum Odjechani lub też oparta na ważniejszych powiązaniach.

Wirtualny Świat rządzi się swoimi prawami, uznanie kogoś za osobę lojalną czy zaufaną nie jest łatwe jednak możliwe.

Z pełną świadomością i przyjemnością uważam że Sebastian jest osobą której można w pełni zaufać.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Również mogę potwierdzić lojalność Sebastiana.
  Odpowiedz
(26.11.2011, 15:20)Leszek napisał(a): Vapor - współpracujemy??? Napisz dokładniej na czym polega Wasza współpraca. Chodzicie na randki z jedną dziewczyną, jadacie wspólne posiłki, macie wspólne konto w banku, możliwości jest wiele. Nie musisz być "bardzo" szczery. Wystarczy stwierdzenie że Wasza współpraca jest Ważna dla rozwoju forum Odjechani lub też oparta na ważniejszych powiązaniach.

Wirtualny Świat rządzi się swoimi prawami, uznanie kogoś za osobę lojalną czy zaufaną nie jest łatwe jednak możliwe.

Z pełną świadomością i przyjemnością uważam że Sebastian jest osobą której można w pełni zaufać.

Okey, rozumiem ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Wszystko w porządku.
Zapytałeś, dostałeś odpowiedź nie tylko ode mnie. Sebastianowi można zaufać.
Pozdrawiam.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Również potwierdzam jest rzetelny, uczciwy i z kim jak kim ale z Sebastianem współpraca to czysta przyjemność.
  Odpowiedz
Potwierdzam Sebastian to osoba z która jak dotąd mi się najlepiej współpracowało :) Jest rzetelny, solidny i godny zaufania :) Osobiście nie bałbym się mu powierzyć danych do konta w banku bo wiem że by mi nic nie znikneło :D
  Odpowiedz