Jeśli tak, to z jakich dziedzin używaliście wiedzy do realizacji swoich pomysłów? Jak Wam to wychodziło?
DIY-Kto się tym interesuje?
|
18.02.2016, 19:18
Tak jak w temacie. Czy robiliście własne konstrukcje lub macie jakieś ciekawe pomysły?
Jeśli tak, to z jakich dziedzin używaliście wiedzy do realizacji swoich pomysłów? Jak Wam to wychodziło? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
13.02.2019, 10:42
Hej! Jestem tu nowy i na początku się witam
![]()
13.03.2019, 00:45
Tomeczek pochwal się jakiego sprzętu uzywasz? Sama bym chciała zacząć sie bawić w odnawianie mebli, mam kilka starych rzeczy które przekazała mi babcia i tak szkoda trochę wyrzucać
17.03.2019, 17:25
Tomeczek, no to podziwiam! Ale właśnie pochwal się jakiego sprzętu używasz, pewne nie jeden majsterkowicz się zainspiruje, bo wcale nie tak łatwo znaleźć dobre elekronarzędzia co nam przez lata posłuzą
25.04.2019, 10:09
Zaczynam na razie od wkrętarki i wyrzynarki i jakieś podstawowe narzędzia manualne. Właśnie! Jaką firmę dla majsterkowiczów polecacie?
10.06.2019, 22:07
jakiś czas temu moja żona odziedziczyła po swojej babci taką super starą toaletkę i mój tata pożyczył mi wtedy strugarkę marki Ryobi- była super! Lekka, nie wrzynała się za głęboko w drewno, bardzo gładziutko zdrapała mi starą farbę z niej, bardzo przyjemnie mi się pracowało z tym sprzętem a jeszcze przyjemniej patrzyło mi się na efekt końcowy i zachwyt żony. Powiem wam, że fajne uczucie zrobić sobie coś samemu od czasu do czasu.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości