Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Darmowy rozsyłacz reklam
Zaskakujące że twojego bota propsują zawsze osoby które mają nie więcej niż 10 postów ^^

Najpierw twierdziłeś że twój bot wolno wysyła bo chomikuj zamula. Teraz gdy mój bot jest dużo szybszy od twojego a ty na to nic nie możesz poradzić twierdzisz że został specjalnie ograniczony bo szybkie wysyłanie jest niebezpieczne. Gratki.

bogdanbig napisał(a):Chomik Sender jest naj naj lepszy a bot z chomiczkuj to robi tylko syf w rejestrze.
Jaki syf robi :O ? Jeden wpis z kluczem po to żeby przy aktualizacji nie musieć go wpisywać od nowa. To jest syf ?!

metis napisał(a):Jak widać autorowi chomiczkuj chyba się znudziło bo sprzedaje serwis na allegro <hahaha>
Tak sprzedaje serwis bo mi się znudziło jego prowadzenie. A co w tym śmiesznego jest?

Ale nie chce mi się już o tym gadać bo i tak sobie zaraz szalony założy nowe konto i powie że chomiczkuj messenger robi syf w rejestrze :D
  Odpowiedz
matiszon napisał(a):Ale nie chce mi się już o tym gadać bo i tak sobie zaraz szalony założy nowe konto i powie że chomiczkuj messenger robi syf w rejestrze

Najpierw powinieneś mieć jakieś dowody zanim kogoś oczernisz, mam na tym forum tylko jedno konto i nie mam zamiaru ani potrzeby zakładania kolejnych kont.
Oczernianie kogoś jest karalne i nawet taka wypowiedź na forum jak Twoja może być spokojnie uznana za oczernianie.

Gdybyś miał do czynienia z moim programem to byś wiedział że minimalna przerwa jaka jest ustalona to 1 sekunda między kolejnymi reklamami a użytkownik dodatkowo może ją zwiększyć.

matiszon napisał(a):Teraz gdy mój bot jest dużo szybszy od twojego a ty na to nic nie możesz poradzić
Tak nic nie mogę poradzić :) o ja biedny co ja teraz pocznę ?

matiszon napisał(a):Zaskakujące że twojego bota propsują zawsze osoby które mają nie więcej niż 10 postów ^^
Coś przez to sugerujesz ? Jeśli tak to czytaj jeszcze raz to co napisałem kilka linijek wyżej. Wszystkie wypowiedzi pisane przez użytkowników są pisane z ich własnej woli i nie wpływam na to co piszą ani nie cenzuruję (w przeciwieństwie do innych) opinii o moich programach i usługach.
  Odpowiedz
A jak go można kupić, czy ta strona działa ?

[Obrazek: UXsuKKC.png]
  Odpowiedz
Ja mam SPAMchomik. Jest darmowy i dobry tylko co 2-3 tyg zmieniam hasło, ale stosuje go też na drugim koncie od 3 miesięcy i nikt nic nie ukradł. Jest tam jakieś 90 tys., a nikt nawet nie wymienił na GB transfer, więc nikt się nie włamał raczej. :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Tyle że SPAMchomik dodaje do reklamy reklamę jakiejś tam strony Exstremalni której już nie ma bodajże :>

Tak to spoko, fajnie działa tyle że trzeba ręcznie przepisywać Captcha :x

Próbowałem jakoś przerobić ten program aby nie pokazywał tego dopisku ale niestety nie udało mi się, może jestem zbyt mało zaawansowany w owym języku programowania albo po prostu jest to dobrze schowane :P
A szkoda, bo fajny programik i jak by tej reklamy jeszcze nie było byłoby na prawdę super! :>
  Odpowiedz
A z kąt pobrać tego "SpamChomik" ??
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Oj ludzie oduczcie się słowa 'darmowy'. Spam chomik był już na tym forum przerabiany. Wystarczyło poszukać.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Cytat:UWAGA!
Darmowy bot SPAMchomik wykradał hasła i być może wciąż to robi.

Sprawdzałem kod SPAMchomika i wydaję się być czysty, nie ma na pierwszy rzut oka żadnych przekierowań na maila jakichś osób czy coś, antywirus również nic nie wykrył...
  Odpowiedz
SPAMchomik nie wykrada haseł i tyle :) Ja polecam Chomiczkuj Messenger, jest szybki i stabilny :D A 6 zł na miesiąc to nie dużo, gdyż dostajemy jeszcze Generator opisów, bota i wyróżniające się miejsce na topliście ;)
[Sygnatura usunięta przez moderatora.]
  Odpowiedz
  Odpowiedz