Uwaga konkurs dużo pkt 100 % gwarancji chodziło o to ażeby chomikować jego zbiory do siebie wysyłać co jakiś czas reklamy i idealnie za 365 dni przeleje pkt czyli tak jak miał napisane w tabeli 5 mln pkt niestety rok minął chomik udaje że mnie nie zna tak jak i innych administracja ma to głęboko i szeroko... Dlatego chcę ażebyście dopisali jego konto na listę , by inni nie byli oszukani ...
Devil-666 - nie wywiązuje się z zawartej umowy
|
||
27.06.2012, 10:55
Witam jeżeli macie jakąś czarną listę to proszę ażebyście dopisali chomika Devil-666 , oszukał mnie i 2 inne chomiki np . Pobieraj.Pl w taki oto sposób :
Uwaga konkurs dużo pkt 100 % gwarancji chodziło o to ażeby chomikować jego zbiory do siebie wysyłać co jakiś czas reklamy i idealnie za 365 dni przeleje pkt czyli tak jak miał napisane w tabeli 5 mln pkt niestety rok minął chomik udaje że mnie nie zna tak jak i innych administracja ma to głęboko i szeroko... Dlatego chcę ażebyście dopisali jego konto na listę , by inni nie byli oszukani ... Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.06.2012, 11:53
Rok czekałeś na tyle punktów i jeszcze w to uwierzyłeś? :-)
27.06.2012, 12:32
Tak samo było z chomiczką Azazelangel2001 bodajże, to samo ogłaszała pkt za zachomikowanie, a teraz zmieniła nazwę na Notas i ma tych wszystkich gdzieś, ja chomikuję sam z własnej woli, a nie za pkt
27.06.2012, 12:35
Ciekawe więc jak by zachomikowało od niego 10 osób te pliki to 50 mln pkt by wysłał
dla mnie to głupie bo już trochę jestem na tym chomikuj.pl i znam realia, ale nie takie rzeczy tu widziałem kiedyś motyl już nie pamiętam czy to ten oryginalny czy ktoś się pod niego podszywał zrobił coś takiego że płaciło mu się 1 mln pkt a on miał ci co miesiąc wypłacać 70 tys dożywotnio nie trudno się domyślić że po kilku wpłatach przelał pkt na innego a tamtego chyba usunął z tego co pamiętam Tak więc moja rada podejrzanie duża ilość pkt jak w tym przypadku = 100% oszust
27.06.2012, 13:28
No niestety myślałem że inny mają trochę więcej w głowie oprócz oszustwa . Ale się przeliczyłem No cóż już wiem że tylko u sprawdzonych chomików i koniec kropka bo od początku nie pasowała mi jedna rzecz dlaczego nie ma opini innych chomików na temat konkursów ...
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
27.06.2012, 14:15
Ja nie rozumiem jak można się dać nabrać na coś takiego. Jeszcze żeby chomik był znany jak Massive-X to bym uwierzył, ale jakiś gość który pewnie nie ma nawet miliona punktów? Ogarnijcie się ludzie!
27.06.2012, 19:35
To się nazywa pazerność, chcecie za nic (bo co to za filozofia zachomikowanie plików ?) dostać ileś mln punktów to się nie dziwcie że was oszukują.
Bądźcie bardziej pazerni i nie płaczcie że was ktoś oszukał.
27.06.2012, 21:50
Jestem zaskoczony tym zgłoszeniem. Dodaje je warunkowo, gdyż nie pasuje mi to, że ten chomik został założony w tym roku. Jeśli nie dostarczy autor dowodu, to temat zostanie usunięty. Ponadto, właściciel moim zdaniem dba o reputację i nie sądzę, żeby opłaciło mu się zagrywać w tak podły sposób.
Nie ma też żadnego ogłoszenia na tym chomiku, i to też mi nie pasuje.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
27.06.2012, 22:34
Nie jest łatwo w takie coś uwierzyć, ale cóż, to jest ludzka głupota i ogromna pazerność na punkty. Pamiętajcie. Najlepiej sobie samemu zarobić punkty i mieć święty spokój, bo wtedy sami je zarobiliśmy i mamy pewność, że je dostaniemy. A tak ogólnie to naprawdę nie wierzcie takim osobom, które oferują takie konkursy.
27.06.2012, 22:44
A jak myślicie czyj to chomik ?
Powrót kamiluuu ten styl grafik itp Jeśli dobrze mysle to watpie aby on oszukiwal, chociaż ... Sorki za malutki offtop |