Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Długości basenu - Twój rekord
No jasne, Borysek maleje ;) Czytałem gdzieś, że w wodzie spala się strasznie dużo kcal, nawet tysiąc na godzinę.
  Odpowiedz
W 2,5h? To musiałeś ładnie zasuwać! :D Bez odpoczynku pływałeś?
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Tak, non stop około 2,5h... Dzisiaj czuje się jak flaczek, ale jutro też zrobię piątkę.
  Odpowiedz
O Kuba, no to dobrze Ci idzie! Oby tak dalej!
Ja nie wiem czy zrobię 150 w 4h Auc
  Odpowiedz
Wczoraj znowu poszło 200. W tym tygodniu to już 15km, nie jest źle, jestem zadowolony :)
  Odpowiedz
Pochwal się lepiej z kim byłeś :D
Też byłem dzielny i zrobiłem 50 basenów Haha
  Odpowiedz
Dzielny, oj tak, chwila w basenie, a potem dobra godzina w jacuzzi i próba podbicia do Anki (ratowniczki) Haha
  Odpowiedz
Dawno nie byłem na basenie i chciałem uniknąć zakwasów ale i tak mnie wszystko boli Mysli
Następnym razem Cie przebije :D
  Odpowiedz
5,5km... Miała być szóstka, ale strasznie słaby dzień mam dzisiaj...
  Odpowiedz
Ty jesteś inny :D Ja zrobiłem wczoraj 67 :D
  Odpowiedz