Długości basenu - Twój rekord
|
Miało być rekreacyjnie, a wyszło zaskakująco. Miałem dzisiaj dobry dzień, zrobiłem 152 baseny, czyli prawie 4km i pobiłem tym samym swój amatorski rekord
![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.08.2013, 14:44
Zajęło mi to 3 godziny. Pływałem non stop ale rekreacyjnie, czyli tempo luźne
![]()
22.08.2013, 16:48
Poleciałem z kumplem na dwie godziny. 78 basenów z przerwami. Chciałem dojść do tej setki ale kręgosłup zdecydowanie dawał o sobie znać. Następnym razem będzie lepiej, a na dzień dzisiejszy i tak jestem z siebie zadowolony
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Ładnie. Ja jak zaczynałem liczyć z ciekawości, po 64 miałem dosyć... No ale tak coraz więcej, więcej i więcej, a organizm się przyzwyczai. Później jest z górki
![]()
40 długości w godzinę, jak na mnie to nawet niezły wynik, choć myślę, że stać mnie na więcej.
Godzinę temu wróciłem... 200 basenów, dokładnie 202. 5km poszło
![]() ![]()
Post pod postem, ale muszę się pochwalić!
Ostatnio było... Buhay napisał(a):Dziś pływałem 3,5 godziny non stop, tempo oczywiście rekreacyjne, spokojnie, bez pośpiechu. Półmetek osiągnięty Dzisiaj zrobiłem ten sam dystans w niecałe 2,5h. Narzuciłem tempo i wytrwale zasuwałem dwie i pół godziny. Jest dobrze!
29.08.2013, 04:28
Swoją drogą, zrzucasz przy tym jakieś konkretne kilogramy?
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |