Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Do czego służy Wam telefon?
  Odpowiedz
Ja mojego Samsunga 7350 używam do internetu głównie i czasem gram w coś ale najczęściej siedzę w necie :D
  Odpowiedz
Ja mojego sony ericsona xperia x10 mini pro używam do dzwonienia gps oraz oczywiście by być tutaj z wami ma super przeglądarkę.
  Odpowiedz
[Obrazek: Nokia_N8_1.jpg]
Mój aparacik Nokia N8

[Obrazek: Modele_Elm_Hazel_Zielone_3739165.jpg]
Mój drugi numer Sony Ericsson Hazel

[Obrazek: sony_ericsson_k770.jpg]
Mojej żoneczki Sony Ericsson K770i

A w kartoniku w tapczanie to już nie wspomnę ok. 30 sztuk - po komisie.

Tylko i wyłącznie długie rozmowy a także ok.50 smsów dziennie :) Nokia N8 codziennie pod ładowarką.
  Odpowiedz
Zdjęć telefonu nie pokażę, parametrów nie opiszę. Nokia 5230.
Używana tak jak wskazuje na to nazwa urządzenia (telefon), czyli rozmowy, dodatkowo sms-y i mms-y. Zawsze gotowa do nagrania filmu z niespodziewanej sytuacji w miejscu aktualnego przebywania lub zrobienia zdjęcia.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
Swojego Samsunga Monte, oprócz oczywistych czynności takich jak dzwonienie czy pisanie wiadomości, używam także jako budzika, co by wstać rano do szkoły, do słuchania muzyki, grania i oglądania filmików, gdy mi się nudzi, a także mam w nim zapisany plan lekcji. Nieraz także surfuję w internecie, ale z powodu dość wysokich kosztów z tym związanych, staram się to robić, jak już naprawdę muszę.
[Obrazek: TWXdd.png]
  Odpowiedz
  Odpowiedz
O modelu szkoda się rozpisywać, złomek taki ;D

A do czego...
- dzwonienia
- smsowania
- czasem internet (ale na tym telefonie to...)
- masa notatek, nazw, krótkich info.
- budzik
- czasem jakaś gra
  Odpowiedz