Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Do jakiego zwierzątka mnie porównasz?
Kojarzysz mi się Aniodiable z tym tworem:

[Obrazek: 800px-Northern-Gannet-6.jpg]

...Chyba tylko z nazwy. :P
  Odpowiedz
Oj żebyś się nie zdziwił, z kim ty mi się kojarzysz. Haha
[Obrazek: 99081_1244303777_4461_p.jpeg]
Jednym słowem jesteś szybki, zawsze jak coś się wydarzy to jesteś. ;)
I jeszcze jaki waleczny z ciebie swordancer. Haha
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Koledzy, miało być uzasadnienie a nie zdjęcia! Wróćcie do pierwszego posta.
  Odpowiedz
Przecież napisałem uzasadnienie. Ten ptaszek przypomina mi Aniodiable z nazwy, a to przecież "Głuptak".

Kinga, kojarzysz mi się z... Hmmm... Z molem. Co prawda bardziej książkowym, ale mol, to mol. Motylek nocny jakby nie patrzeć. Haha
  Odpowiedz
Może bardziej ćma? :P

Sword, hmm, a mi się kojarzysz z samotnym wilkiem. Nie potrzebujesz nikogo do szczęścia, jesteś typem samowystarczalnego mężczyzny o twardym charakterze. niby taki jak wszyscy inni z watahy, a jednak zupełnie odrębny, indywidualny, wolny strzelec.
  Odpowiedz
Nareszcie Cię mam Buhayu, jakoś tamten nick zapamiętałam i za jasną anielkę nie kojarzysz mi się z niczym innym niż bykiem.

Taki jakiś jesteś ostatnio gruboskórny :D
  Odpowiedz
Też chciałem napisać że kojarzy mi się Pan Jakub z Bykiem.

Mhm? jakby to powiedzieć, o mam! samica psa - taka udomowiona forma wilka który chodzi własnymi ścieżkami po lesie jak kot, a później i tak powraca tam gdzie jest jego miejsce, później znów znika.

Myślałem nad tym chyba z pięć minut, ja już w to nie gram. :P
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Kinga to taka kocica, która momentami jest milutka ale potrafi pokazać pazur :P
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Vil...Ciężko stwierdzić, ale pierwsze co mi się nasunęło na myśl to lwica. Z jednej strony pewną siebie i gotowa to ataku, silna i zdecydowana, pewna swoich racji. Z drugiej strony kotek (duży bo duży ale kotek), który lubi być głaskany (czytaj: komplementowany), jest milutki ale i tak chodzi własnymi ścieżkami. Jeszcze by pasowała pantera albo puma ale chyba trzeba się chyba ograniczyć do jednego zwierzaka.

Edit: za wolno piszę czy co? Hm to dopiero zagadka- ale chyba tygrys... Silny trochę nieprzewidywalny ale ma sobie coś z kota (czemu ją wszędzie widzę koty?) chodzi własnymi drogami...
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz