Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziś zakładamy hasła na swoje chomiki
(18.12.2012, 21:33)gregor01 napisał(a): Myślcie, że administracja będzie zwracała uwagę na Wasze zablokowane chomiki? Oni mają to gdzieś i nawet jeśli wszyscy użytkownicy chomikuj poblokowali swoje konta to i tak pewnie by nic o tym nie wiedzieli. Jedynym sposobem jest mailowanie do nich masowo przez użytkowników...
Ważne, aby coś w ogóle coś robić bo gadać to każdy umie a jak co do czego to wiemy
  Odpowiedz
Ja również dołączyłem do akcji. A jeżeli nic się nie zmieni to większość zahasłuje chomiki na stałe i wtedy zauważą straty :P
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)
  Odpowiedz
A dlaczego mam chasło zakładać mam jedno
  Odpowiedz
(18.12.2012, 23:43)Adrian21 napisał(a): A dlaczego mam chasło zakładać mam jedno

Strajk jest na chomikuj w celu cofnięcia wprowadzonych dzisiaj zmian:)
Zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/kapox :)
  Odpowiedz
a jakie to zmiany?:)i o co chodzi z tym 'zahaslowaniem/zablokowaniem chomika" bo sie tez dolacze:)
  Odpowiedz
A co jak nie załorze hasła to co?
  Odpowiedz
To nic.

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Takie blokowanie chomików to trzeba by było przeprowadzić w weekend albo w czasie świąt. Wiadomo, że wtedy ludziska najwięcej ściągają.
  Odpowiedz
Ja bym proponował by trwało to cały tydzień lub nawet miesiąc! Z każdym dniem coraz więcej ludzi. Portal by wtedy was zauważył, a takie małe blokowanie przez kilka godzi nic nie da.
  Odpowiedz
ponawiam pytanie;p jakie zmiany wprowadzili dzisiaj admini chomika, i jak zablokowac,zahaslowac chomika;p
  Odpowiedz