Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Dziwne zachowanie komputera i internetu
Spróbuj pobrać tego Ubuntu, waży on tylko 1,1GB, nawet przy wolnym internecie w 2-3h powinno się pobrać.
Pokaże to, czy jest to wina komputera, czy systemu, bo tak to mogę tylko zalecić format dysku.

Odpowiedz
Pobierałem tego ubuntu wczoraj 2 razy i dzisiaj raz i jak pobieram to wybieram zapisz plik a i tak po pobraniu nie ma go w folderze z downloadem, wcale jakaś epidemia.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Dziwne to jest... Jakiś demon wstąpił, czy co :D
Spróbuj wtedy może poszukać w innym katalogu lub pobierz z drugiego komputera. Może być też tak, że antywirus blokuje ubuntu, chociaż niepowinien.

Odpowiedz
Po nieudanych próbach pobierania ubuntu zainstalowałem Windows 7 i na razie komputer uruchamia się ponownie, ale za to z internetem jest coraz gorzej, jedna strona ładuję się z minutę.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Na komputerze jaki masz dysk? ATA czy SATA?

Co do internetu, to jeżeli masz telefon z systemem android, to pobierz jakąś aplikację którą sprawdzisz szybkość łącza i przetestuj na telefonie.
  Odpowiedz