Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Film na dzisiejszą osiemnastkę.
Potrzebuję dobrego, odjazdowego, zajefajnego filmu na dzisiejszą osiemnastkę.
Chciałbym,żeby film był, jakiś ciekawy, z Polskim lektorem, trwał co najmniej dwie godziny z gatunku horror albo sensacyjnego:)
Jeżeli byście, mieli taki film,to bardzo proszę o napisanie, nazwy filmu,lub podanie linka do niego.
Dobrze by, było jakby, film był z chomikuj,wtedy łatwiej, by mi było pobrać.
Dziękuje i pozdrawiam:)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Na osiemnastkach najlepiej ogląda się dramaty, zwłaszcza te najbardziej wyciskające łzy. Zobacz sobie na filmwebie takie tytuły jak "Pamiętnik", czy "Cast Away". Poza tym coś pokroju "Listy Schindlera", albo "Chłopca w pasiastej piżamie" też może być looz. Słyszałem, że na najlepszych osiemnastkach puszcza się "Seven pounds" z Willem Smithem.
  Odpowiedz
Myślę, że jak puszczę z komputera na telewizor, to że im się te filmy spodobają.Boje się, że później, przez te oglądniecie filmów, mogą mieć koszmary:(
  Odpowiedz
Ja bym wybrał komedię, coś w stylu Kac Vegas, Project X lub sprawdzoną sensacje np. Iron Man, szybcy i wściekli, szklana pułapka :). A horrory tak samo, paranormal activity itp. :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Skoro 18-stka, to atmosfera powinna być imprezowa, przezabawna itp więc głośno stawiam na KOMEDIE.
Wybierz sobie coś z serii "American Pie" czy też "Bal maturalny", "Wieczny student", "Sex pot", "Podryw na głupka" lub "Ale czad". Ten ostatni zdecydowanie polecam ;)

Edit:
Razer jak mogłem zapomnieć o Kac Vegas i Project X... Auc Ten drugi pasuje jak ulał ale pewnie większość oglądała lub nawet wszyscy ;)
  Odpowiedz
Imprezowo? No co Ty... To osiemnastka przecież :P Horrory to też dobry pomysł. Może "Ludzka stonoga 2", albo "Salo 120 dni Sodomy"?
  Odpowiedz
Nie sądzę, żeby ich zaciekawiła komedia ,mówili żebym przygotował jakieś ciekawe filmy. Spróbuje po wybierać, te najciekawsze filmy, jakie przestawiliście powyżej,może im się spodoba komedia:)
A jak im się nie spodoba, to puszczę coś innego...
  Odpowiedz
Mówimy zapewne o męskim towarzystwie, wiec najbardziej mogą zaciekawić Twoich kolegów filmy pokroju "Ekscesy nastolatek", "Gorące wargi IV" itd. Jeśli macie wyszukane podniebienie, zawsze można sięgnąć po "Bawarskie przygody małej Helgi", albo "Nekro Party"
  Odpowiedz
Buhay napisał(a):Mówimy zapewne o męskim towarzystwie
Jak to? 18-stka bez kobit? :( Haker, przyznaj no się :P
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):Jak to? 18-stka bez kobit? :( Haker, przyznaj no się :P
Daj spokój koledze. To taka nowoczesna osiemnastka bez kobiet, ale za to z filmem. Przynajmniej nie ma takiego bicia! Haha
  Odpowiedz