Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Filmy które ryją banię
(01.01.2016, 10:58)Forseti napisał(a): Mordercza opona
Tak! Dokładnie o ten film mi chodziło! :P
  Odpowiedz
Dziwne, że nikt nie wymienił tu Zagubionej Autostrady. Oglądałem chyba trzy razy. Przy każdym podejściu skupiłem się mocno, bo chciałem zrozumieć o co tam chodzi. Niestety, do dziś kompletnie nie ogarniam sensu tego filmu.
  Odpowiedz
Warto dodać filmy z serii "Piła".
  Odpowiedz
Srpski film. Piła to przy tym kreskówka dla dzieci :)
  Odpowiedz
"Requiem dla snu" - tydzień do siebie dochodziłam po tym filmie.
"Skóra w której żyję" - tutaj jakieś dwa dni byłam w szoku po obejrzeniu tego filmu
"Dziewczyna z portretu" - również byłam pod wrażeniem filmu przez kolejne dni
"Sauna" - dziwny i poryty film
  Odpowiedz
Incepcja
Niedostępny
  Odpowiedz
(02.03.2016, 15:51)saranara15 napisał(a): "Skóra w której żyję"
Oooo tak, ten film też zajmuje wysoką pozycję na mojej liście mózgotrzepów. W ogóle filmy Almodovara są ździebko zryte.
  Odpowiedz
Film "To tylko seks" to mi dopiero ryję banię raz oglądnąłem i to mi wystarczy.
Film "7 rzeczy których nie wiecie o facetach" nienawidzę takich komedii a szczególnie polskich.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Mogę dodać jeszcze jeden który ostatnio obejrzałam - Donnie Darko. Na pierwszy rzut oka film jest porąbany ale trzeba troszkę pogłówkować o co w nim tak na prawdę chodzi. ;)
  Odpowiedz
(04.04.2016, 10:52)saranara15 napisał(a): Mogę dodać jeszcze jeden który ostatnio obejrzałam - Donnie Darko. Na pierwszy rzut oka film jest porąbany ale trzeba troszkę pogłówkować o co w nim tak na prawdę chodzi. ;)
Donnie Darko jest świetny, chociaż odrobinę przereklamowany. Niemniej, w filmie jest tak naprawdę wyjaśnione, o co kaman. Ale i tak jak się ogląda pierwszy raz to można się troszkę po-zastanawiać. :P A koniec końców i tak można interpretować wszystko na dwa sposoby. ;)
  Odpowiedz