Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Forum Odjechani Mobilnie!
Information 
Do tej pory Odjechanych można było wygodnie przeglądać za pomocą aplikacji Tapatalk...

Od dziś Macie również możliwość szybkiego i sprawnego przeglądania forum z każdego urządzenia mobilnego :)

[Obrazek: mobilnie-1396018739.png]

Forum automatycznie przełącza się na wersję mobilną. Natomiast na komputerze, aby włączyć wersje mobilna należy w stopce kliknąć odpowiedni przycisk.

Pamiętajcie, że jest to jeszcze wersja testowa. Wszelkie zauważone błędy proszę zgłaszać do mnie.
---
  Odpowiedz
Bardzo fajny bajer :D. Chciałbym jednak zauważyć, że dostępny jest tylko jasny styl forum. Jeżeli w przyszłości było by to możliwe, bardzo prosiłbym o dodanie stylu ciemnego :).
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Mi tam wystarczy w komórce stronę włączyć. :D Powiem wam, że zaskoczyliście mnie tym. Forum wypływa co raz bardziej na głębsze morze.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Wchodzę sobie na Odjechanych i moja pierwsza myśl ,,ojej co się stało?" a później tylko ,,ale fajne". Super że zrobiliście mobilną wersję bo korzystanie z komputerowej na mniejszym ekranie było średnio wygodne.
Dzięki :-*

Ps. Gdzie jest opcja ,,podziękuj"? Przycisku reputacja też nie widzę. Trzeba się będzie nauczyć obsługi :-)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Niedlugo dodam przyciski, najpierw musze zmienic wyglad przyciskow zeby mi weszly wszystkie ;D

A co do ciemnego stylu to zobaczymy, najpierw trzeba dopracowac w pelni jeden styl :)
---
  Odpowiedz
Na to czekałem.
Wiadomo przecież, że pomijanie urządzeń mobilnych
w aktualnych czasach jest wysoce niewskazane.
Jest to kolejny krok w ułatwieniu dostępnu do forum użytkownikom
urządzeń mobilnych takich jak smartfony i tablety.
Chociaż na mojej L920 nie miałem z tym większego problemu.
Ale doceniam tę wersję. Znacznie szybciej i wygodniej.
  Odpowiedz
Fajnie zrobione, dość szybko się ładuje. Brawo :)
  Odpowiedz
Jeśli mogę zgłosić jakieś sugestie to przydałaby się możliwość żeby oznaczyć wątki jako przeczytane gdzieś na stronie z nieprzeczytanymi wiadomościami żeby nie trzeba było wracać na stronę główną i przewijać na dół. A i wydaje mi się że czasami zaznacza mi wątki jako subskrybowane ale to jeszcze muszę sprawdzić dokładnie.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Dodałem na dole w wynikach wyszukiwania :)
---
  Odpowiedz
Aaaa i jest w planach dodanie kolumny ostatnio napisanych postów?
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz