Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
01.02.2014, 12:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2014, 13:23 przez Diablo09.)
Bardzo fajny bajer . Chciałbym jednak zauważyć, że dostępny jest tylko jasny styl forum. Jeżeli w przyszłości było by to możliwe, bardzo prosiłbym o dodanie stylu ciemnego .
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
01.02.2014, 12:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2014, 12:39 przez Kaiselin.)
Wchodzę sobie na Odjechanych i moja pierwsza myśl ,,ojej co się stało?" a później tylko ,,ale fajne". Super że zrobiliście mobilną wersję bo korzystanie z komputerowej na mniejszym ekranie było średnio wygodne.
Dzięki :-*
Ps. Gdzie jest opcja ,,podziękuj"? Przycisku reputacja też nie widzę. Trzeba się będzie nauczyć obsługi :-)
Na to czekałem.
Wiadomo przecież, że pomijanie urządzeń mobilnych
w aktualnych czasach jest wysoce niewskazane.
Jest to kolejny krok w ułatwieniu dostępnu do forum użytkownikom
urządzeń mobilnych takich jak smartfony i tablety.
Chociaż na mojej L920 nie miałem z tym większego problemu.
Ale doceniam tę wersję. Znacznie szybciej i wygodniej.
Jeśli mogę zgłosić jakieś sugestie to przydałaby się możliwość żeby oznaczyć wątki jako przeczytane gdzieś na stronie z nieprzeczytanymi wiadomościami żeby nie trzeba było wracać na stronę główną i przewijać na dół. A i wydaje mi się że czasami zaznacza mi wątki jako subskrybowane ale to jeszcze muszę sprawdzić dokładnie.