Glock 17 C
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Heh , z 15 minut? Zależy czy ma leżeć w szafie czy będzie się z niego strzelać, bo jak ma leżeć, to idzie spać dobrze naoliwiony Rozkładanie jest banalne, to samo ze składaniem. Mechanizm spustowy wycieram i psikam olejem, pistolet na wojnie nie był to mu wystarczy
20.12.2011, 00:49
Ogółem z pistoletów zasięg skuteczny wynosi ok. 50m.
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski
21.12.2011, 11:32
Strzelaliśmy z tego glocka wraz kolbą (przyrządy - muszka, szczerbinka) na 200 m do przewracanych sylwetek. Jeśli się dokładnie zna odległość, to da radę trafić, z tym, że na tej odległości muszka jest grubsza od sylwetki do której się strzela.
21.12.2011, 16:01
Zaciekawiłeś mnie Juzef tą kolbą. Możesz wstawić jakieś zdjęcia? Bo ciekaw jestem jak to wygląda
21.12.2011, 19:36
21.12.2011, 21:35
Ja z chęcią bym wypróbował glocka w adapterze CAA Roni:
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski |