Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Heeejka!
E tam, przy niektórych to tu na pewno nie będziesz czuć się bezpiecznie, poczytaj posty Nicholas'a który jakie poradniki pisze na temat całowania, wyrywania lasek itp. To nie wiadomo co mu jeszcze Odbije
Stop pomagania!
Nie strasz jej... :D
Oj przestańcie :P
[Obrazek: 30bl8au.png]
E tam, wyrywanie laski było zabawne ;pp Dr House jest chyba w tym mistrzem. Chociaż on jest tak fajny że to laska wyrywa jego :P
Dr House ma specyficzny charakter i wydaje mi się że to właśnie nim przyciąga do siebie kobiety ;)
Nom, chyba kobiety lubią zimnych drani ;p Fajnie jest na niego patrzeć, ale cieszę się że mnie nie leczy haha.
To samo mówi moja kobieta , ostatnio mi powiedziała że najlepiej znaleźć w najgorszym draniu miłość swojego życia ;)

Chyba wiesz co mam na myśli ? Nie mam się czym chwalić ale mam dziwny charakter i jestem egoistyczny . Powiedziała że za to mnie kocha bo jestem inny niż reszta kolesi.
Ktoś mi popsuł statystyki na chomiku ;( było 5 piątek! Który to taki podły?
Wolisz sztuczne 5 gwiazdek, czy oceny które naprawdę coś znaczą?
Aaah no tak, to dziękuję że oceniles mnie na całe 4. Wiesz jak dogodzic kobiecie. I na czym opierasz swoją ocenę? Jak już krytycznie to może i budująco, żebym wiedziała co mam zmienić niby...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości