Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hej wszyscy, jestem orgazmiczny!
Witam wszystkich, nazywam się Damian pochodzę z małego miasteczka w okolicach Piły. Mam 17 lat uczęszczam do szkoły muzycznej im. Fryderyka Chopina oraz do technikum informatycznego. Bardzo kocham muzykę jest to dla mnie nieodłączna część dnia, gram na gitarze basowej (nie śmiejcie się!:D) w szkole muzycznej uczę się na klasyku jednak moim głównym powołaniem jest rock, którego niestety nie mogę wykorzystać na zajęciach. :( Gram w rockbandzie razem z moimi przyjaciółmi staramy się tworzyć dobre kawałki. Moją drugą ze stron są komputery od pewnego czasu zacząłem interesować się webmasterką co mnie bardzo wciągnęło, szybko poznałem HTML oraz części CSS co pozwoliło mi na budowanie swoich stron internetowych. Chciałbym nadal się kształcić w tym kierunku i oczywiście nie zapominać o innych hobby. Co tu więcej mówić, mam 2 psy owczarka niemieckiego i yorka, a jednym z moich ulubionych kanałów w TV jest comedycentral :P Jeśli macie do mnie jakieś pytanie proszę, walcie w postach! Pozdrawiam :)
Hejson! Ale sobie nick wybrałeś. Niemoge
Witaj, również kocham muzykę, chociaż nigdy jakoś nie udało mi się rozpocząć nauki gry na instrumentach. Przyjdzie pora, że dorwę tego swojego keyboarda i może jakąś gitarkę.
Witaj ;)
Ja tez <3 muzykę (słuchać :D) w domu, szkole, samochodzie cały czas muza gra :D

Tak poza marginesem fajny nick, pewnie powstał po tym, iż jak grasz dziewczyny mają orgazm Haha (taki mały żarcik)
Elo Cool
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Wow, cóż za prezentacja. Brawo
Witaj wśród Odjechanych! :)
siemka fajnie że tak o sobie dużo napisałeś. Witaj wśród swoich:)
Wow. Witam cię wśród Odjechanych.
orgazmiczny napisał(a):w szkole muzycznej uczę się na klasyku
Z tego co wiem to dostać się na gitarę w szkole muzycznej jest ciężko, więc gratulacje! :)

orgazmiczny napisał(a):Gram w rockbandzie razem z moimi przyjaciółmi staramy się tworzyć dobre kawałki.
Zapraszam do innego działu by pochwalić się Waszymi osiągnięciami! :)

Pozdrawiam i zachęcam do aktywności.
W przypadku pytań - pisz PW :)
Witaj na odjechanym forum :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."