Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

I za to kocham Skyrim'a
Wiecie za co kocham Skyrim'a?
Za klimat, widoki i ekscytująca walka która jest czymś więcej jak zwykłą naparzaną. :)
Przedstawie wam kilka screenów z gry. Widoki zasługujące na bycie nazwanym najlepszymi będą tutaj ciągle aktualizowane :)
Ehh miód dla mych gamingowych oczu *.*

1.
[Obrazek: 3t5js0vj8sy2empkluqx.bmp]
2.
[Obrazek: qdp2kns4xhcfogbybx.bmp]
3.
[Obrazek: ihiikjrnyewmye1gfx.bmp]
4.
[Obrazek: opq485z68minn04gsv.bmp]
5.
[Obrazek: kmy7lztrp6dh3u72q5a.bmp]
6.
[Obrazek: 4snhg31pebz5f2q9c46k.bmp]
7.
[Obrazek: uq8vvw8s7gpttd16yq5n.bmp]

Będę tutaj zamieszczał także swoje sposrzerzenia jak i swoje przygody z nim.

Pozdrawiam Nieśmiertelny.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Skyrim to bardzo zacna gra. Jeszcze więcej zyskuje gdy dogramy mody i textury wysokiej rozdzielczości poprawiające
jakość grafiki. Masa misji, ludzi, krajobrazów - cud, miód malina. Gra przeznaczona dla ludzi z bardzo dużą ilością
czasu.

Tak w ogóle to popraw screeny bo padły.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Num zgadza się :-)
CO do screenów nidyrydy bo niewiem gdzie je mam xd jak znajde dodam :)

Odpowiedz
Nieśmiertelny nie chce nic mówić ,ale myślę ,że The Witcher 3 Wild Hunt zmiecie RPG,które do tej pory wyszły.
  Odpowiedz
Wiedźmin 3, to faktycznie będzie bajka, jeśli zapewnienia CDPR będą odzwierciedlone wiernie w grze, ale jest spora różnica między Witcherem, a TES i szczerze wątpię, aby gra wzbudzała większe emocje. Szczególnie, że pierwsze dwie części, choć dobre, to fabularnie mnie nie poniosły, brakowało czegoś. Znacznie bardziej czekam na Dragon Age Inqisition, bo choć w grę zaplątany jest znienawidzony przez moją osobę Electronic Arts, to jednak można było naprawdę wczuć się w poprzednie części, szczególnie w pierwszą. W wiedźminie zabrakło mi najbardziej świeżej postaci stylizowanej przez gracza, a zagmatwana fabuła, dość przewidywalna, nie wzbudziła specjalnie moich emocji, wątki romantyczne były puste, system rozwoju postaci kiepski, mikstury zbędne nawet na trudnym poziomie, ale grę i tak określam jako dobrą. Chciałbym aby projekt wiedźmina był kontynuowany po 3 części, ale z nowymi bohaterami i innymi czasami, najlepiej kilkadziesiąt lat później. Stylizowany bohater, kilka klas wiedźmińskich, konkretny rozwój postaci i fabuła, otwarty świat.

Ponieważ wątek dotyczy Skyrima, spróbuję wrzucic w pazdzierniku kilka własnych screenów, może jakiś gameplay.
  Odpowiedz
Sword dokładnie tak. Sam szczerze powiem, że Wiedźmin jak dotąd polecany przez kilka osób nie skłonił mnie do rozgrywki, natomiast TES ... Co tu dużo mówić po prostu się zakochałem od pierwszego wejrzenia :D

Odpowiedz