Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ignorancja chomika?
Po prawie dwóch tygodniach blokowania mojego profilu otrzymałem taką informację:

[Obrazek: aaaaaap.jpg]

To się nazywa szacunek dla Użytkowników.
Wyciągajcie wnioski! Panie i Panowie Administratorzy tego forum...
Mam nadzieję, że tutaj do czegoś takiego nigdy nie dojdzie.
  Odpowiedz
Spokojnie Adamie każdy z nas czegoś podobnego doświadczył i każdy się czegoś nauczył,dołożymy wszelkich starań by do podobnych sytuacji u Nas nie dochodziło.Nie jesteśmy alfami i omegami tylko ludźmi więc drobne błędy pewnie się pojawią ale myślę że nie odczuje tego nikt z użytkowników.
  Odpowiedz
Wiesz ja też tak to sobie tłumaczę, ale jasna cholera mnie trafiła ponieważ straciłem tyle czasu, a oni tak lightowo sobie napisali jak gdyby nigdy nic. A co tam ... wrrr
  Odpowiedz
+ dla chomikuj że odpisali bo potrafią i tego nie zrobić niestety
  Odpowiedz
Oni potrafią zdenerwować -,- Sam dostawałem szału, jak dzień w dzień pisałem do nich a oni mieli gdzieś moje wiadomości... Odpisując po tygodniu.
  Odpowiedz
Pewnie to nic nie wniesie do tematu ale podobnie byłem i ja potraktowany. Miałem problem z wyświetlaniem strony w Firefoxie. Napisałem do nich maila ze specjalnej strony dla zgłoszeń. Fakt odpowiedź na mojego maila była u mnie dwa dni później. Dość szybko. W odpowiedzi była kopia pewnych informacji z FAQ. Ot po prostu Ctrl+C i Ctrl+V. No żywcem zerżnięte z FAQ. Formularz dotyczył problemów z poza FAQ a łaskawa pani przysłała mi domyślne procedury załatania problemu opisane w FAQ. W formularzu podałem ze mam przeglądarkę Firefox i podałem jej wersję a w mailu zwrotnym otrzymałem propozycję zainstalowania Firefoxa bo to najlepiej współpracująca przeglądarka. Byłem oburzony i wysłałem następny formularz z takim tekstem że w końcu łaskawa pani spadła z fotela i rozsypała co tam miała. Napisała mi że tak już musi być. Jak to musi być?! Wydaje mi się że pani od pomocy technicznej ma tyle wiedzy o komputerach a tym bardziej o pomocy technicznej portalu chomikuj.pl ile ja o budowaniu latających spodków UFO.
  Odpowiedz
Ja dwa dni temu napisałem pewną wiadomość do administracji i czekam na razie na odpowiedź.
Dam znać jak tylko ją otrzymam.
  Odpowiedz
(15.02.2011, 21:58)skrzypas napisał(a): ...Napisała mi że tak już musi być. Jak to musi być?! Wydaje mi się że pani od pomocy technicznej ma tyle wiedzy o komputerach a tym bardziej o pomocy technicznej portalu chomikuj.pl ile ja o budowaniu latających spodków UFO.
Zrób screena z wiadomości jaką otrzymałeś od tej Pani, aby uwiarygodnić swoją wypowiedź.
  Odpowiedz
Nie mam już źródła bo kiedyś czyściłem skrzynkę więc jeśli przeszkadza Wam mój post to daję wam wolną rękę na usunięcie go.

Wtedy gdy pisałem do pomocy technicznej to miałem na uwadze problem z tym że gdy tworzę nowy folder to strona przewija mi się na samą górę i aby wpisać nazwę tego folderu to muszę ręcznie przeciągnąć ją na dół aż zobaczę ten mały pop-up ale gdy już zatwierdzę nazwę to pojawia się identyczna sytuacja.

W odpowiedzi zwrotnej było napisane że to jest zrobione celowo aby przypadkiem nie usunąć całego chomika podczas jego edycji. Nie wiem co ma piernik do wiatraka i pozostałem bez odpowiedzi. Czyli oznaczało to w skrócie że tak już musi być. Żadnej fachowej pomocy od tej pani nie uzyskałem i zostałem odesłany z kwitkiem.

Pozdrawiam.
  Odpowiedz
skrzypas z tym przewijaniem na górę stronki podczas tworzenia nowego folderu to nie tylko ty masz problem bo, mnie to też denerwuje, ale cóż nic niestety z tym nie zrobimy :)
  Odpowiedz