Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Ile razy podciągniegie się na drążku ;p
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
0
12.50%
2 12.50%
1-3
0%
0 0%
4-9
25.00%
4 25.00%
10-15
12.50%
2 12.50%
15-25
25.00%
4 25.00%
powyżej 25
25.00%
4 25.00%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ile razy podciągniecie się na drążku ;p
Mam postanowienie które powstało ponad 3 miesiące temu już żeby osiągnąć 40 pełnych podciągnięć nachwytem w jednej serii.
Mój trening wygląda tak że najpierw się podciągam paręnaście razy żeby się rozgrzać, potem zakładam sobie na biodra 10kg obciążnik
(na szybko kiedyś sobie z grubszej linki zrobiłem taki pas i do dziś tak zostało xd) i z tym obciążeniem podciągam się 3x do full
a potem bez obciążenia 3 serie do full ;)

Aktualnie robię 26-28 :P
---
  Odpowiedz
Jestem lekki i dość silny jak na posturę, dla mnie podciąganie się to bułka z masłem.
  Odpowiedz
Może ja też będę się podciągał z obciążeniem, jak podciąganie będzie banalnie łatwe. Ja jak na razie robię 3x5 szerokim nachwytem i tyle samo wąskim pochwytem, przerwy między seriami 1,5 min.. Oczywiści będę zwiększał liczbę powtórzeń.
  Odpowiedz
Jeżeli chodzi o mnie to 10 zrobie spokojnie, ale od 12/14 jest problem mój rekord to 20 podciągnięć podchwytem :P :D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Nadchwytem podciągnąłem się max 18 razy. Niestety nie mam gdzie ćwiczyć, nie licząc trzepaka. Połamany Trzepak nie ma w środkowej rury więc nadaje się idealnie. Ale jakiś nigdy nie trenowałem.

Piszcie jak się podciągacie. Nadchwytem czy podchwytem, bo to też ważna kwestia.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Hah, przypomniało mi się jak w tamtym roku ''wycisnąłem'' na trzepaku 5 podciągnięć, niektórzy z moich kolegów podciągnęli się góra trzy razy, a jak usłyszeli że mój sąsiad zrobił to dziesięć razy to drugiego dnia specjalnie do niego przyjeżdżali. Jej.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
W najlepszej formie dochodziłem do 50 w szerokim nachwycie. Ale to było 2-3 lata temu, teraz jak zrobię 10 to będzie dobrze
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy
  Odpowiedz
No nieźle, a w tej najlepszej formie dałbyś radę podciągnąć się na jednej ręce ?
  Odpowiedz
Szczerze to nie próbowałem, ale słyszałem później, że jest ciężko.
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy
  Odpowiedz
Nie takie ciężko... wystarczyła odpowiednia technika i nachwytem 10 razy poszło ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości