Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Ile razy podciągniegie się na drążku ;p
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
0
12.50%
2 12.50%
1-3
0%
0 0%
4-9
25.00%
4 25.00%
10-15
12.50%
2 12.50%
15-25
25.00%
4 25.00%
powyżej 25
25.00%
4 25.00%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ile razy podciągniecie się na drążku ;p
Zależy jeszcze ile ważysz, bo jak ktoś idzie na masę to będzie ciężko.
KoneserzyKina.pl recenzje blu-ray, blog filmowy
  Odpowiedz
To dodając informacje do moich wcześniejszych postów, warzę ok 54 kg (więc nie tak dużo) podciągam się w dosyć szerokim nachwycie. Tak mi najwygodniej :)

I jeszcze dodam, że ćwiczę w rękawiczkach, przez to drążek nie gniecie w ręce przynajmniej ja mam wrażenie, że to pomaga :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
To waga piórkowa, ja w najlepszej formie ważyłem 87 kg przy wzroście 170cm.
  Odpowiedz
No to niezły wynik, Maniuś! przy takich warunkach.
U mnie z wagą jest zmiennie, raz jest 63 a raz 60. Co do wzrostu to mam 3,4 centymetry więcej od Ciebie Marian.
Wczoraj podciągnąłem się osiem razy, gdybym ćwiczył na pewno miałbym grubo ponad ''naście''
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
W wojsku za "młodego" nie poszło się spać zanim nie zrobiłeś 25 pociągnięć na drążku i 50 pompek. Normę robili wszyscy bez problemu. Teraz, wstyd się przyznać, ale nie próbowałem od lat, z moją wagą to pewnie nie podciągnąłbym się nawet 5 razy, choć jestem dość silny w rękach.
  Odpowiedz
Kiedyś ćwiczyłem na siłowni 4 lata,także forma była. Drążek to podstawowe ćwiczenie na plecy więc częste treningi zrobiły swoje.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości