Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak oni to robią? Czyli giganci na Chomikuj.pl.
Zgadzam się.Ja osobiście uważam że żeby mieć popularnego chomika wystarczy regularnie rozsyłać dużą ilość reklam,wrzucać nowości i robić raz na jakiś czas free transfer.
  Odpowiedz
(27.09.2012, 09:23)WIDMO29 napisał(a): Zgadzam się.Ja osobiście uważam że żeby mieć popularnego chomika wystarczy regularnie rozsyłać dużą ilość reklam,wrzucać nowości i robić raz na jakiś czas free transfer.
Eee...no.. , to proste jest :D
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Reklamują swojego chomika i wykupują reklamy u innych.
  Odpowiedz
wysyłam codziennie 2000 reklam Robie free co tydzien a i tak liczba osób online nigdy nie przekracza 20 osób w godzinach <szczytu> mam dużo nowosci gier filmów i seriali własny upload Nie wiem jak inni to robią ale strasznie ciezko tu wybic
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
najlepiej wrzucać to czego nie ma jeszcze na innych chomikach i licznik online od razu idzię w górę;)
  Odpowiedz
Ja się zgadzam z Blachu, reputacja robi swoje, od paru lat reklamują się, wrzucają regularnie filmy, gry na chomika, owszem, samo reklamowanie i wrzucanie nic nie daje, ale tylko przez pewien okres czasu, po kilkunastu miesiącach zdobędziesz szerokie grono stałych klientów.
  Odpowiedz