![[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]](https://i.imgur.com/Y3AbJ8Z.jpg)
Ankieta: Czy spróbujesz tego sposobu? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
tak | 1 | 50.00% | |
nie | 1 | 50.00% | |
Razem | 2 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Jak pozbyłem się nałogu. Całkiem na serio...
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.03.2014, 21:51
"Użytkownik Bronmus45 jest autorem, więc może zamieszczać swoje materiały gdzie mu się podoba."
Panie administratorze... bardzo dziękuję za ten fragment. Przecież całkiem odwrotnie zostałem potraktowany na "Odskok.pl" - który to Pan doskonale zna... lub nick jest ten sam
Może źle to ująłem. Niektóre osoby przerywając nagle palenie, są podatne na zasłabnięcia i omdlenia.
bronmus45 napisał(a):Rano…do sklepiku, landrynki, dropsy miętowe – no, coś do ssania. Różne owoce [...]Jak sam napisałeś, po nagłym rzuceniu postanowiłeś sięgnąć po owoce, co na pewno przyczyniło się (hmm nie wiem jak to ująć) do regeneracji organizmu. ![]()
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Jarus - nie ma co podziwiać cudzych dokonań. Należy samemu sobie udowodnić, że też można. Trzeba tylko... wyjść z siebie - stanąć obok - przyglądnąć się temu nałogowi i .... rzucić go. Ot, cały sposób
Diablo09 - z tymi landrynkami, owocami .. i co tam jeszcze. To były ratunki wtedy aktualne - w tych "zapyziałych" czasach PRL. Nikt mi niczego nie podpowiadał, oprócz intuicji. Tak uważałem - i tak wyszło. Widocznie los tak chciał.
25.03.2014, 22:12
bronmus45 Naprawdę wielkie wyrazy szacunku, o swoich nałogach się bardzo trudno publicznie mówi, a Ty opowiedziałeś nam o swoim nałogu, nałogu którego się pozbyłeś w jakże wyrafinowanie wykwintny sposób - Brawo !!
![]() Ja sam próbuje już od ponad roku walczyć z nałogiem tytoniowym. Niestety bez pozytywnych rezultatów. Za Cholerę nie mogę się tego pozbyć chociażbym tego chciał - wiec wiem jak trudno to diabelstwo rzucić. Brawo za to ze Ci się udało ![]()
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
25.03.2014, 22:20
Mesajah - bardzo więc zachęcam - zmierz się sam z sobą. Naprawdę warto. Nawet po przegranej, będziesz miał więcej dystansu do swojej - ewentualnej - megalomanii. Ja przepraszam, nie posądzam ciebie o nią, tylko taki przekaz jest wyrażniejszy.
Mesajah napisał(a):o swoich nałogach się bardzo trudno publicznie mówiSerio, Mes? O paleniu? ![]() ![]() Co do postu autora wątku- sposób dobry, jak każdy inny skuteczny - niemniej, gratuluję sukcesu.
Demanufacture - palących, uzależnionych od tego nałogu jest znacznie więcej, niż tych "inaczej"uzależnionych. Dlatego pewnie wzruszasz na ten temat ramionami... No, cóż - nie masz racji, bo ten problem jest jak najbardziej wart zauważenia. Chociażby właśnie na jego nagminną popularnośc...
25.03.2014, 23:41
bronmus45 napisał(a):ten problem jest jak najbardziej wart zauważenia.Ależ oczywiście się zgadzam, ze wart zauważenia. Nie zgadzam się z opinią kolegi Mesajaha, nie z Twoją.
25.03.2014, 23:45
Dzisiaj 22:41 - Demanufacture
Jak to onegdaj przedstawiał taką sytuację były premier ?... yes..yes..yes...!!! No więc ja nic mądrzejszego nie wymyślę. Pozdrawiam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości