Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki jest wasz ulubiony film horror?
[Obrazek: 1274921039_by_tkrok_500.jpg]

Jaki horror jest Waszym ulubionym, który bohater przestraszył Was najbardziej... a który stał się dla was bardzo słabym filmem ?
  Odpowiedz
Dla znających mnie trochę, użytkowników, nie jest nowością, że uwielbiam serię Rec-a. Nie udaną produkcją w/g mnie jest "Łowca Demonów". Nie wciągnął mnie, być może przez moje wygórowane oczekiwania.

[Obrazek: recs.jpg]

[Obrazek: recgi.jpg]
  Odpowiedz
Polecam lustra cz1 ,cz2
  Odpowiedz
Ja lubię tylko stare horrory gdzie nie było techniki komputerowej.
Nie pamiętam tytułów bo nie mam głowy do tego ale łatwo jest się domyślić z jakich lat są to filmy.
Z nowych i tych z nutą fantastyki komputerowej to różnie bo ponad 80% z nich to zakwalifikowałbym do tych słabych zwłaszcza "Lustra".
Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.
  Odpowiedz
Cytat:Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.
Przykład: Droga bez powrotu.
Akurat film podany w przykładzie mi się podobał ;p
  Odpowiedz
Mój Horror To Piła IV I Krwawe Walentynki
  Odpowiedz
(20.05.2011, 19:16)skrzypas napisał(a): Najgorsze moim zdaniem są tandetne filmy o podróżach czwórki przyjaciół w nieznane gdzie spotyka ich los z piekła rodem.

To sa slashery czyli odzielny typ horrorow nie kazdy takie filmy lubi ja akruta kocham tego typu filmy

Odpowiedz
[Obrazek: 1Hannibal.jpg]

Zdecydowanie =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Hm, seria o Hannibalu Lecterze to raczej thrillery... :)

Ja uwielbiam azjatyckie horrory, moje ulubione to zdecydowanie "Klątwa Ju-on" (obie części), "The Ring - Krąg" (oczywiście japońskie wersje, amerykańskie remake'i doprowadzają mnie do szewskiej pasji) i tajlandzki "Shutter - Widmo".

Aczkolwiek nie twierdzę, że i inne nacje nie potrafią stworzyć dobrego horroru. ;) Uwielbiam filmy: "Mucha", "Wywiad z wampirem", wszystkie części "Obcego", "Drakula" z Garym Oldmanem, "Silent Hill", "Coś", "Dziecko Rosemary", "Udręczeni", "Pandorum", "Sierociniec", wszystkie części "Resident Evil", "Omen", "Oszukać przeznaczenie", "Lśnienie", "Nawiedzony", "Inni" i pierwszą część starego dobrego "Koszmaru z ulicy Wiązów".

Najgorsze horrory, jakie oglądałam, to "Klątwa El Charro", "Pogromca wampirów", "Matka łez", "Odrodzone zło", "Zaginiona kolonia", "Wrota do piekieł", "Szkolny areszt" i "Wyprawa po śmierć", którą całkiem niedawno uraczyła nas telewizyjna dwójka...
  Odpowiedz
Uwielbiam wszystkie części Piły.

A jeśli chodzi o kiepskie moim zdaniem horrory to :
Klątwa - wszystkie części ( japońska wersja ) - nie wiadomo czy się śmiać czy myśleć "WTF?!"
Laleczka Chucky 2 - dla mnie to była niezła komedia. Dosłownie się śmiałam.

P.S - nie jestem koneserką horrorów i łatwo mnie przestraszyć . ;p
  Odpowiedz