Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki jest wasz ulubiony film horror?
Cała seria horrorów Koszmar z ulicy Wiązów i Piątków 13
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Postrach nocy ,Piła 5
  Odpowiedz
Hmm dla mnie Piła 4 i Hostel 3 jest najlepszym horrorem a i Silent Hill
  Odpowiedz
Mój ulubiony to 13 duchów i klątwa!
  Odpowiedz
Moje ulubione horrory to Krzyk wszystkie części, Ring i Klątwa

Demon historia prawdziwa, Amityville
  Odpowiedz
Oszukać przeznaczenie 1,2,3,4,5 ponieważ jest to mój pierwszy horror i go uwielbiam.
Piła wszystkie części też jest wg mnie bardzo fajna.
Koszmar z ulicy wiązów 2010 wole ten nowszy bo uwielbiam krwawe efekty starsze części są dla mnie straszniejsze ale i też bardziej obrzydliwe. Jak oglądam klasyki to mnie oczy bolą od tych efektów.
Świt żywych trupów remake fajne bo niezła masakra.
Piątek trzynastego 2009 jednym słowem Super.
  Odpowiedz
Jeśli ktoś mocno poszuka - znajdzie pewnie gdzieś jeszcze horror pod tytułem "Martwe zło", The Evil Dead. Stara rzecz, ale mocno kręci. Pierwsza część to opowieść o opuszczonym domku w górach, do którego przybywa na weekend piątka studentów. Na miejscu znajdują "Necronomicon" - legendarną księgę zmarłych i nagraną na taśmę inwokację przywołującą demony. Ku swemu nieszczęściu odsłuchują ją i w rezultacie noc w lesie będzie dla wielu ostatnią w ich życiu. Część druga Martwe zło II , fabuła podobna, tym razem pojawia nam się lider Ash który ze swoją dziewczyną Lindą zatrzymują się w opuszczonej leśnej chacie. Tam odnajdują księgę umarłych (Necronomicon) i taśmę z nagranym przemówieniem profesora archeologii, który wypowiada na niej zaklęcie budzące zło uśpione w lesie. Złe moce opętują dziewczynę, a Ash musi bronić się sam. Trzecia część nie straszy - to czarna komedia "Armia ciemności" Army of Darkness. Tym razem poznamy perypetie Asha, który został wciągnięty przez wir czasowy, zostaje przeniesiony do średniowiecznej Anglii. Aby powrócić do współczesności musi odnaleźć Necronomicon i wypowiedzieć zaklęcie. Jednak w czasie poszukiwań Ash budzi niechcący do życia armię ciemności, której będzie musiał stawić czoło ... Do kanonu zalicza się też "W środku lasu" Within the Woods. opowieść o grupie przyjaciół która wyjeżdża na wekend do domku letniskowego. Podczas wypoczynku jeden z nich przypadkowo zbeszczeszcza stary indiański cmentarz, za co zostaje ukarany... zmienia się w zombi. Reszta obozowiczów, musi zacząć działać zespołowo jeśli chcą przeżyć spotkanie z monstrum, które było kiedyś ich przyjacielem...
Stare - ale ogląda się naprawdę fajnie.
  Odpowiedz
13 duchów i oszukać przeznaczenie 5
  Odpowiedz
"Pandorum", "Dziecko Rosemary", "Omen", "Książę Ciemności", "Coś", "Zejście", "Obecność", "Dracula", "Wywiad z Wampirem", "Mgła", "TO!".
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz