Chciałem Was zapytać co mogę kupić dla koleżanki na 18 urodziny.
Liczę na Waszą kreatywność.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jaki prezent na 18 urodziny?
|
24.06.2015, 12:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2015, 13:43 przez Swordancer.)
Witam wszystkich forumowiczów.
Chciałem Was zapytać co mogę kupić dla koleżanki na 18 urodziny. Liczę na Waszą kreatywność. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
24.06.2015, 12:23
Perfum chyba najlepszym wyborem
![]() Możesz kupić jej jakiś zestaw kosmetyków, perfumów lub coś co ona lubi. Wszystko zależy od jej charakteru/zainteresowań i jak bardzo jesteś z nią zaprzyjaźniony. PS: Niektórzy kupują prezerwatywy, ale tego lepiej nie kupuj ![]()
24.06.2015, 12:26
Wiem, że lubi czytać. Można iść tym tropem, ale liczyłbym na jakieś niekonwencjonalne propozycję. Jakieś oryginalne.
Sam nie mam pomysłu.
24.06.2015, 13:23
Hmm.. Możesz napisać dla niej książkę lub jakiś notatnik. Np. najważniejsze jej chwile z ostatnich kilku lat, czy coś podobnego. Nie jest to łatwe, więc możesz zamiast tego kupić jej po prostu jakąś dobrą książkę. Możesz też zrobić pusty zeszyt i pozbierać podpisy kolegów i koleżanek z całej klasy i jej to podarować. Na pewno się ucieszy
![]()
24.06.2015, 13:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2015, 13:49 przez Swordancer.)
Wszystko zależy od jej upodobań i Waszych relacji. Możesz w rozmowie wybadać czego by chciała. Możesz też przygrać na klasyka, kupić bombonierkę, butelkę dobrego wina i jakiś pomniejszy drobiazg (książka, film, album muzyczny jej ulubionego zespołu) i tyle.
Nie podałeś budżetu, więc może kup jej Porshe, na pewno się ucieszy. ![]() Nie kupuj dziewczynie kosmetyków, ani perfum pod żadnym pozorem. Chyb, że doskonale wiesz czego używa. Potraktuj tę radę poważnie. Niektóre kobiety używają specyfików rodem z księgi alchemicznej i każda ma swoje wywary.
24.06.2015, 13:49
Dziękuję za pomysł, poczekam jeszcze na inne pomysły.
Mój budżet to 100 zł. Porshe wyszłoby koło 8zł także zostaje 92. Hyhy Co do kosmetyków to nie kupię. Różne gusta.
24.06.2015, 14:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2015, 14:10 przez Swordancer.)
Może zaoferuj jej rozdziewiczenie, usługa kompleksowa deluxe.
![]() 100 zł powiadasz, to można powiedzieć idealna kwota na książkę (jeśli lubi czytać), lub album muzyczny na CD (jeśli znasz jej ulubiony zespół) i do tego dobre czekoladki i różyczki jako wisienkę na torcie. Czasami trafiają się okazję jak np. dobry koncert na który można kupić bilet. Możesz kupić ładny łańcuszek lub bransoletkę. Możesz też zorganizować zdjęcie ze znajomymi i nią, po czym zebrać podpisy każdego z nich na tym zdjęciu z dedykacją, ładnie oprawić. Ostatecznie zawsze możesz jednak zaoferować jej bajeczną noc... ![]()
24.06.2015, 14:13
Ciekawe propozycje, niestety to dziewczyna mojego kumpla.
![]()
24.06.2015, 14:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2015, 14:34 przez Swordancer.)
Eee, to ja bym się nawet specjalnie nie wysilał.
![]() ![]() A już kurde myślałem, że uda mi się kolejnego namówić na sztuczkę ze znikającym dziewictwem. ![]()
24.06.2015, 17:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2015, 18:12 przez Demanufacture.)
Możecie się zrzucić ze znajomkami i dać jej na przykład bransoletkę albo ładną obrączkę (jeżeli znacie rozmiar) z grawerem, albo zegarek czy coś w podobnego.
Możesz dać jej album fotograficzny ze zdjęciami z Waszych imprez i zostawionym miejscem na kolejne. Możesz poszukać po antykwariatach jakiegoś pierwszego wydania książki, którą lubi albo dać jej ładną metalową zakładkę do książki z grawerem i osobiście uważam, że ten pomysł będzie najlepszy. ![]() ![]() ![]() ![]() A na takiej grawer Ci się zmieści: ![]() |