Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki program do przerabiania filmów z płyt dvd na avi
Mam pytanko jakim programem przerabiać filmy z płyt dvd na formar avi lub inny który można wrzucić choćby na chomika?
  Odpowiedz
Takich programów jest masa. Gorsze i lepsze. Wystarczy wpisać u wujka "DVD na Avi".
Jednak z programów, które jakoś znam czy też wyczytałem w google mogę Ci wypisać:
-DVD to Avi Converter
-DVDx
-Gordian Knot (z tego co widzę to dużo osób go chwali)

A na koniec dam Ci linka, gdzie jest prawie 100 programów: LINK
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Zdecydowane polecam Format Factory (freewer). Ewentualnie Płatny ale rewelacyjny Dvd Fab 8. Jeśli ktoś ma ochotę zmieścić Dvd dwuwarstwowe na płycie jednowarstwowej to polecam Dvd Shrink. Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Do konwertowania używam Any Video Converter. Do wyboru ma wiele formatów, więc każdy znajdzie to, czego potrzebuje. Polecam. Jest łatwy w obsłudze i szybko działa.
Zapraszam na mojego chomika :) Znajdziecie tam książki różnego rodzaju.
  Odpowiedz
Ja osobiście używam format factory ;) jest to darmowy program do przerabiania wielu rodzajów filmów;p na różne formaty ;) niestety troszkę to trwa ale przerabia cały film ;)
  Odpowiedz
Ale mamy archeologów na forum, post został napisany rok temu, użytkownik usunął profil z forum
i pewnie już nie czeka na odpowiedź :D.

Co do tematu, ja polecam Sony Vegas w dowolnej wersji.
Są tam dostępne wszystkie formaty, jedynie czas renderowania jest dość długi.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
hahaha ciekawił mnie ten temat i chciałem pomóc i nawet nie zauważyłem kiedy post został ostatnio napisany haha ;)
  Odpowiedz