Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki smartfon za około 950 PLN
Szukam jakiegoś smartfona do pracy, potrzeba mi coś większego i szybszego od mojego Galaxy Ace, chciałbym abyście podali mi propozycje smartfonów z ekranem równym lub większym 4.3 cala, smartfon raczej nie do bardziej zaawansowanych gier bo nie mam czasu na takie żeczy w telefonie, potrzebny do pracy czyli trzeba dobrego i płynnego wczytywania stron WWW najlepiej z jak najlepszą baterią ;)
  Odpowiedz
SGS SII, Nexus, lub LG L9 - ale ze wsparciem dno ...
  Odpowiedz
Polecam zobaczyć Xperie P i Xperie J. W miare fajne telefony, a jak nie to Lg Switch L5 lub nawet L5. Ewentualnie Sony Ericsson Xperia X10 :).
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
a może jakiś 5 cali byście mieli ciekawy do polecenia?
  Odpowiedz
Używka wchodzi w grę oczywiście ?

Więc Samsung Galaxy Note 5.30 cala, myślę, że to będzie trafny wybór ;]
  Odpowiedz
Alcatel One Touch Idol,
Motorola Razr i XT890,
Samsung Galaxy S III,
 Piwko
  Odpowiedz
No właśnie się nad Note zastanawiałem ale mam wątpliwości jeszcze, np czy nie dołożyć trochę i wziąć sobie LG 4X HD z 4x 1.5 GHz.

Kolega Razer polecił mi telefony które niestety nie są dużo lepsze od mojego Galaxy Ace, Xperia P - bardzo mała bateria.. Xperia J - słaba rozdzielczość, mało GHz i Ramu, LG L5 - rozdzielczość tragiczna, słaby procesor, słaby aparat.

Zastanawiam się nad 4 modelami: ZTE Grand X V987, LG 4X HD, (Uzywany) Samsung Galaxy Note, Sony Xperia S
  Odpowiedz
No to kolega poleci jeszcze coś :D
Mianowicie zobacz Sony Xperia L

A Jak nie to na Nokie Lumie zobacz :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Ja bym polecił Samsunga Galaxy S II lub konkurenta z lepszym procesorem HTS Sensation XE

A do pracy to najlepszy by był Note II ale to byś musiał dorzucić jeszcze raz tyle i to wtedy by był nowiutki Note II Ja osobiście mam zamiar sobie go kupić. Stwierdziłem, że dołożę sobie i kupię raz a porządnie, a nie kupować jakieś telefony z przed dwóch lat .
  Odpowiedz
Sony Xperia T będzie wydajniejsza od SX S ;]
LG 4 rdzenie, tylko czy Ci się przydadzą, jak pisałeś wyżej że nie będziesz grał w wymagające gry, to ja bym LG odrzucił ;]
A do przeglądania neta najlepszy będzie SG Note ;]
  Odpowiedz