Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki smartfon za około 950 PLN
Ja polecę sony Xperia T :) mimo dwóch rdzeni ma wydajność zbliżoną do tegry 3 z LG, lepszy aparat itd... ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Kurcze, MORELE.NET zepsuło mi cały dzień... miałem dziś sobie kupić tego LG 4X HD i... wchodzę na tą ich strone aby dokonać zakupu patrze a telefon podrożał z 1118 do 1306.. co za jakieś ********* Dlatego jeszcze raz tymrazem chciałem was zapytać o jakieś telefony w okazyjnej cenie z możliwie jak największym ekranem najlepiej 4.7-4.8 cala.

Kilka godzin po napisaniu tego posta, telefony znów staniały O.o z 1306 znów kosztuje 1118 a model w wersji czarnej staniał z 1260 na 1099. Panowie z Morele.net na mnie juz jednak nie zarobią, zdecydowałem się na smartfon ZOPO C2 który w niektórych miejscach jest lepszy a w niektórych gorszy do flagowca LG, Zopo ma aparat 13.1 Mpx z tyłu a dodatkowo 5 Mpx z przodu do wideorozmów, ma trochę słabszy procesor bo 4x 1.2 GHz zamiast 4x 1.5 GHz ale za to ma większy ekran 5'' i rozdzielczość Full HD, zamiast qHD. Czy to był dobry wybór? Czas pokaże ;)
  Odpowiedz
Zdecydowanie zopo c2 platinum lub iocean x7 plus. Oba szybkie(4x1,5Ghz) z 5" wyświetlaczem full HD
  Odpowiedz
Z Androida najlepiej polować na nexusy - Samsung Galaxy Nesus lub LG Nexus 4
  Odpowiedz
Po co taki odkop, czytaliście kiedy był napisany post Marszala ?
  Odpowiedz
skoro już odkopane to w tej cenie z tematu pojawił się najwydajniejszy obecnie telefon z obsługą AERO 2 - darmowy net 3G
ZOPO ZP998 8-rdzeni 1,7Ghz
W antutu ponad 27000.
  Odpowiedz
W antutu najwydajniejszy jest Note 3 aktualnie.

Aby post nie był bezwartościowy napiszę mój typ do 950 złotych jest nim... tum tururu: Samsung Galaxy SIII.
Ciężko znaleźć w takiej cenie ale zdarzają się przypadki, do 1000 złotych idzie już kupić bez problemu.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
B0hazard napisał(a):mój typ do 950 złotych jest nim... tum tururu: Samsung Galaxy SIII

Milion razy lepszym pomysłem jest kupno Moto G albo Nexus 4 zamiast tego szajsunga.
 Piwko
  Odpowiedz
Miałem go wziąć ale za duży wybrałem overmax vertis plus 5cali ips 4x1.2 ram 1gb i cena jedynie 529zł nie ma lepszego za te pinądze

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
(25.01.2014, 12:33)Jaro070 napisał(a): Milion razy lepszym pomysłem jest kupno Moto G albo Nexus 4 zamiast tego szajsunga.

To motoroli nie mam przekonania a nexusa 4 nie kupisz za 950 złotych :-).
Co do tych overmaxów czy jakiś innych chińskich no name-ów to wole jednak
przepłacić za szajsunga, lg czy nawet motorole niż kupić jakiś "nie wiadomo co".

Co do Overmaxa Vertis MediaTek MT6589, rozdzielczość qHD przy 5" nie mam pytań.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz