Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie buty lubicie nosić?
Ja ze względu na pracę, preferuję buty sportowe na miekkiej i najlepiej podwyższonej podeszwie.
  Odpowiedz
Na co dzień lubię chodzić w Nike air force 1 ze względu na wygodę, ale bardzo często chodzę też w butach Protektor, takie wysokie wojskowe.
  Odpowiedz
(26.10.2017, 19:04)Druczh napisał(a): a co dzień lubię chodzić w Nike air force 1 ze względu na wygodę, ale bardzo często chodzę też w butach Protektor, takie wysokie wojskowe.
mają kobiece rozmiarówki ?
  Odpowiedz
Jak dobrze pamiętam to są chyba dwa modele zaczynające się od 38.
  Odpowiedz
Najczęściej chodzę w trampkach, wygodnie i do większości pasuje, ale uwielbiam tez szpilki.
  Odpowiedz
Najczęściej adidaski ale jak trzeba to szpilki też założę.
  Odpowiedz
Na co dzień, do pracy, lubię buty z obcasem (o różnych wysokościach), ale na jakieś spotkania ze znajomymi czy zakupy wybieram raczej buty na płaskiej podeszwie. Na co dzień szpilki lub czasem baleriny (czasem trzeba, żeby dać stopie odpocząć), botki czy kozaczki na obcasie. Niestety mam słabość do kupowania butów...
  Odpowiedz
Na co dzień zdecydowanie obuwie sportowe, ale na jakieś umówione spotkania, typu kino, kawiarnia to już szpileczki... :)
  Odpowiedz
U mnie się nie zmieniło przez ostatnie lata. Jak wcześniej nosiłem, tak teraz najbardziej lubię nosić sportowe buty chyba, że jest zima.
  Odpowiedz
Nie lubie butow. Mam nietypowa stope, bardzo szczupla, wiec wszystkie buty sa niewymiarowe i obcieraja... Najlepiej czuje sie boso. A jezeli juz musze, to w miare wygodne sa New Balance.
  Odpowiedz