Ja myślę, że najczęstszym kłamstwem będzie że zostaną na zawsze.
Choćbym chciał obiecać bliskiej osobie, to bym tego nie zrobił, bo w każdej chwili może coś mi się stać.
Nikt nie zna dnia ani godziny
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jakie kłamstwo ludzie mówią sobie najczęściej?
|
08.01.2014, 18:35
Na świecie nie brakuje kłamstwa, dla ludzi wydaje się że to nic nie boli, jeśli się okłamuje bliską osobę.
Ja myślę, że najczęstszym kłamstwem będzie że zostaną na zawsze. Choćbym chciał obiecać bliskiej osobie, to bym tego nie zrobił, bo w każdej chwili może coś mi się stać. Nikt nie zna dnia ani godziny
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dzień dobry.
da Vinci napisał(a):Dzień dobry. O to, to! Ja bym do tego jeszcze dodał, słowo ''przepraszam'' W szkołach podstawowych, nauczyciele na siłę zmuszają dzieci aby te się przeprosiły, podając sobie rękę. Tylko co z tego, jak i tak za jakiś czas znów zaczną się lać, przykładowo. To jest trochę dziwne, no bo to obie strony muszą zrozumieć swoje błędy i przejść do kompromisu. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
09.01.2014, 10:46
Z tym dzień dobry to racja! Ja bym jeszcze dodała: będzie dobrze
09.01.2014, 12:43
-Już idę./Jestem już w drodze./Już wyszedłem.
-Wypiłem tylko jedno piwo. -Za 5 minut będę gotowa. -Nie słyszałem telefonu. -Tak, Kochanie, było mi z Tobą dobrze.../Oczywiście, że miałam orgazm! -Zapomniałem/am! Jak mi się coś przypomni, to dopiszę
09.01.2014, 14:02
Dzień dobry, do widzenia, miło mi. Sporo można by wymienić.
09.01.2014, 14:52
Pozdrawiam,
- co tam w szkole, jakaś ocena? - Nie, dzisiaj nic, żadna To napewno
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
09.01.2014, 15:03
Moje codzienne : "Zaraz wstaję!!"
09.01.2014, 15:37
Jak dla mnie najczęstszym kłamstwem są rozmiary podawane podczas opowiadania czegoś
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000 |